Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Moottorisahat | STIHL MS 201 C-EM moottorisaha

STIHL MS 201 C-EM moottorisaha

699,00€ 563,71€

934,00€ 753,23€

(Suositushinta 934,00753,23)

Legendaarinen ammattisaha! Kevennetyllä käynnistyksellä ja Primer pumpulla

Määrä

699,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL MS 201 C-EM moottorisaha

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevein STIHL ammattisaha joka on lunastanut paikkansa huikean MS200 sahan seuraajana. Uskomatonta leikkuutehoa kompaktissa paketissa. Ihanteellinen saha kuitupuulle ja metsänhoitoon, mutta riittävästi tehoa myös isomman puun kaatamiseen.

-moottori 35,2 cm3
-teho 1,8 kW / 2,4 hv
-paino 4,0 kg (ilman terävarustusta)
-paino käyttövalmiina4,67kg
-Teho-painosuhde kg/kW 2,3
-varustettu kevytkäynnistyksellä sekä primer pumpulla
-terälaippa 12" / 30 cm
-teräketju 3/8" 1,3mm 44 lenkkiä
-CO2-arvo g/kWh 728

Ominaisuudet:

STIHL 2-MIX moottori:

STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

Säädettävä öljypumppu:

Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.

STIHL ErgoStart (E):

Vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

Teräketjun sivukiristys:

Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

Tankkien pikalukituskorkit:

Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

Tärinänvaimennusjärjestelmä:

Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Kompensaattori:

STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

STIHL M-Tronic (M):

Elektroninen moottorinohjausjärjestelmä säätää automaattisesti optimaalisen sytytyshetken ja polttoaineseoksen, varmistaen parhaimman mahdollisen moottorintehon, jatkuvan väännön sekä erinomaisen kiihtyvyyden. Joten, kun ulkoiset olosuhteet pysyvät samoina, täysi moottorinteho on käytettävissäsi jatkuvasti jokaisen uudelleen käynnistyksen jälkeen. Kiitos M-Tronicin kyvyn elektronisesti erottaa kylmä- ja uudelleenkäynnistys, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Järjestelmä laskee tarvittavan polttoainemäärän jokaiselle käynnistykselle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia onko laitettasi juuri käytetty vai ei – ja näin saat täydet tehot laitteestasi samantien, jopa pitkänkin tauon jälkeen (kylmäkäynnistys). Kun sammutat laitteen, yhdistelmäkatkaisin palaa takaisin käyttöasentoon, kiitos stop napin (suurimmassa osassa M-Tronic malleja). Tämän avulla moottori käynnistyy todella helposti lyhyen tauon jälkeen.

Yksivipukäyttö:

Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Yhdistelmäkatkaisin:

Kiitos M-Tronicin kyvyn elektronisesti erottaa kylmä- ja uudelleenkäynnistys, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Järjestelmä laskee tarvittavan polttoainemäärän jokaiselle käynnistykselle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia onko laitettasi juuri käytetty vai ei – ja näin saat täydet tehot laitteestasi samantien, jopa pitkänkin tauon jälkeen (kylmäkäynnistys). Kun sammutat laitteen, yhdistelmäkatkaisin palaa takaisin käyttöasentoon, kiitos stop napin (suurimmassa osassa M-Tronic malleja). Tämän avulla moottori käynnistyy todella helposti lyhyen tauon jälkeen.

STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka:

Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä:

Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

Purusuojan kiinteät mutterit:

Kun sinun täytyy avata purusuojan mutterit, esim. teräketjun vaihdon vuoksi, pysyvät mutterit kiinteästi purusuojassa kiinni. Enää ei siis ole pelkoa muttereiden häviämisestä. Tämä helpottaa käyttäjää huomattavasti.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Käyttöohjeet voit ladata täältä: https://www.stihl.fi/stihl-kaytto-ohjeet.aspx

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FGcprBHbsOQ&list=PLj-dH7wnUu5N5dXv6N4ecZ6_8xiIa_vZi
Paytrail