Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ruohotrimmeri STIHL FS38

219,00€ 176,61€

(Suositushinta 219,00176,61)

Suosituin!

Määrä

219,00€

Lisätietoja tuotteesta: Ruohotrimmeri STIHL FS38

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja ketterä STIHL FS38 polttomoottori trimmeri on ihanteellinen työkalu nurmikonreunojen siistimiseen ja viimeistelyyn. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen.

-moottori 27,2 cm3
-teho 0,65kW / 0,9hv
-paino 4,2kg
-varustettu puoliautomaattisella siimapäällä

Ominaisuudet:

Elektroninen sytytys:

Elektroninen sytytysjärjestelmä antaa rauhallisen ja tasaisen käynnistyksen moottorille. Lisäksi paremman palamisen ansiosta haitallisten päästöjen määrä vähenee ja luotettavuus kasvaa.

Primer -pumppu:

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen

Yhdenvivun käyttö, silmukkakahva:

Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail