Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Akkukoneet Greenworks

Akkukoneet Greenworks

Akkukoneet Greenworks

Greenworks akkukäyttöiset puutarhatyökalut edustavat alansa huippua. Kehittynyt moottori ja akkuteknologia yhdessä toimivan ja käytännöllisen muotoilun ja järkevän hinnoittelun kanssa tekevät Greenworks koneista erinomaisen työkalun puutarhan hoitoon. Mallisto koostuu kolmesta akkulinjasta. Edullisin, pieneen kotikäyttöön soveltuva 24V järjestelmä on soveltuva silloin, kun käyttö on vähäistä.

Suosituin, 40V jännitteellä oleva mallisto kattaa kaiken mitä puutarhan hoitoon tarvitset. Tehokkaat ja ketterät ruohonleikkurit myydään aina akun ja laturin kanssa. Niitä täydentämään voit hankkia edullisesti trimmerin, oksasahan, pensasaitaleikkurin yms pelkkänä konerunkona. Tällöin voit hyödyntää leikkurin mukana tullutta akkua ja tarvittaessa hankkia lisää akkuja kun tarpeesi kasvaa.

Malliston suurimmat, ammattikäyttöön soveltuvat 80V jännitteellä olevat koneet vastaavat tehoiltaan täysin saman kokoisia polttomoottorikoneita. Huikea teho yhdistettynä hiljaiseen ja päästöttömään käyntiin tekevät näistä koneista erinomaisen vaihtoehdon puutarha-alan ammattilaisille.

Kaikilla GREENWORKS koneilla on täysi kahden vuoden takuu.