Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL FSA 57 akkutrimmeri RUNKO

169,00€ 136,29€

(Suositushinta 169,00136,29)

Pelkkä konerunko

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla

Lisätietoja tuotteesta: STIHL FSA 57 akkutrimmeri RUNKO

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
STIHL COMPACT akkuperheen hiljainen, kevyt ja tehokas ruohotrimmeri. Suuri leikkuuteho ja 28cm työleveys tekevät työskentelystä nopeaa ja mukavaa. Puoliautomaattinen siimapää syöttää lisää siimaa, kun napautat työskentelyn aikana leikkuupään maahan.

Tekniset tiedot:

-akkujännite 36V
-sopivat akut AK10, AK20 ja AK30
-paino akun kanssa 3,3kg
-säädettävä varren pituus
-siimapää AutoCut 2,2
-työaikaa vakio akulla AK10 n. 25 minuuttia

Toimitus EI SISÄLLÄ akkua eikä laturia

Ominaisuuset:


Kuljetusasento

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.


Pituussäädettävä akseli

Varren pituutta on mahdollista säätää pidemmäksi / lyhyemmäksi, myös pyörökahvan kulmaa on mahdollista muuttaa. Näin teet FSA 56 trimmeristä juuri sinulle ja työhösi sopivan.


Pehmustettu kahva kaasuliipaisimella

Pehmustettu kahva takaa hyvän otteen ja poistaa myös käsiin kohdistuvaa tärinää. Ote on pitävä ja kahvassa olevaa kaasuliipaisinta on mukava käyttää.


Pyörökahva

Pyörökahvan kulmaa on mahdollista säätää täysin ilman työkaluja. Ihanteellinen ahtaissa tiloissa, kuten seinien vierustoilla, pensaiden välissä tai kukkaistutusten luona.

Taimisuoja

Käytännöllinen lisäsuoja joka suojaa taimia ja puunvarsia trimmauksen aikana


Laturi AL 101

Laturi STIHL COMPACT-akkuperheeseen. Latauksen merkkivalolla (LED) sekä virtajohdon kiinnitystarralla. Laturi on mahdollista kiinnittää myös seinälle.


Akku AK 10

Kompakti Litium-Ioni akku STIHL COMPACT-akkuperheeseen, 36 V jännitteellä ja 59 Wh kapasiteetilla. Käyttöaika riippuu käytettävästä koneesta. Lataustason näyttövalolla (LED). Yhteensopiva laturien AL 101, AL 100, AL 300 ja AL 500 kanssa.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail