Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL HSA 56 pensasleikkuri

279,00€ 225,00€

287,00€ 231,45€

(Suositushinta 287,00231,45)

Kevyt ja tehokas pensasaitaleikkuri Mukana AK10 akku ja AL101 laturi

Määrä

279,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL HSA 56 pensasleikkuri

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt pensasleikkuri erittäin hyvällä leikkausvoimalla pensasaitojen ja pensaiden leikkaamiseen puutarhassa. Helppokäyttöinen. Niin hiljainen, että kuulonsuojausta ei tarvita. Varustettu molemmin puolin teroitetulla terällä. Innovatiivinen terägeometria pisaranmuotoisella muotoilulla, jolloin leikattavat oksat pysyvät paikoillaan ja ne on helppo leikata. Sisältää AK 10 akun ja AL 101 laturin.

-leikkuupituus 45cm
-akkujännite 36V
-paino akun kanssa 3,7kg
-teränopeus 2800 / min
-sisältää AK10 akun ja AL101 laturin
-työaikaa vakioakulla AK10 noin 30 minuuttia

Ominaisuudet:

Kahdelta puolen teroitetut terät:

STIHL pensasleikkureissa terälaitteen terät ovat kahdelta puolen teroitetut, jotta oksien leikkaus sujuu yhtä hyvin joka puolelta. Molemman puolinen teroitetut terät myös mahdollistavat optimaalisen työskentelyasennon.

Kahdenkäden käyttö:

Kun pensasleikkuri on kädessäsi molemmin käsin se on helppo ja nopea käynnistää. Takakahvasta saat säädettyä leikkuunopeuden portaattomasti – hienosti ja siististi. Erittäin käytännöllistä. Kahden käden käyttö on yhtähelppoa vasen- ja oikeakätisille.

Kärkisuoja:

Kärkisuoja suojaa terän kärkeä kulumiselta työskenneltäessä esim. lähellä maanpintaan.

Kuljetusasento:

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

Innovatiivinen terämuotoilu:

Terä on muotoiltu pisaranmuotoiseksi, jolloin oksa ei taivu kun sen pitää leikata. Leikkuuteho paranee huomattavasti.

Akku AK 10:

Kompakti Litium-Ioni akku STIHL COMPACT-akkuperheeseen, 36 V jännitteellä ja 59 Wh kapasiteetilla. Käyttöaika riippuu käytettävästä koneesta. Lataustason näyttövalolla (LED). Yhteensopiva laturien AL 101, AL 100, AL 300 ja AL 500 kanssa.

Laturi AL 101:

Laturi STIHL COMPACT-akkuperheeseen. Latauksen merkkivalolla (LED) sekä virtajohdon kiinnitystarralla. Laturi on mahdollista kiinnittää myös seinälle.

Pehmustettu kahva kaasuliipaisimella:

Pehmustettu kahva takaa hyvän otteen ja poistaa myös käsiin kohdistuvaa tärinää. Ote on pitävä ja kahvassa olevaa kaasuliipaisinta on mukava käyttää.

Ripustussilmukka:

Akkukäyttöinen pensasleikkuri on helppo ripustaa varastoinin ajaksi esim. seinälle, integroidun ripustussilmukan ansiosta.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail