Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL BGA 45 lehtipuhallin

99,90€ 80,56€

139,00€ 112,10€

(Suositushinta 139,00112,10)

Putsaa jopa 200m2 alueen latauksella BLACK FRIDAY TARJOUS!!

Määrä

99,90€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL BGA 45 lehtipuhallin

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kätevä akkupuhallin pienien piha-alueiden siistimiseen. Pyöreä suutin, integroitu 18V Li-ion akku ja lataustilan merkkivalo. Paino vain 2,0 kg. Akun latausaika 300min.

- maksini ilmamäärä 500 m3/h
- maksimi ilmannopeus 44 m / s
- ilmavirran nopeus vakiosuuttimella 38 m/s
- puhallusteho 5 N
- jännite 18V
- akkutyppi: Li-ion (integroitu)

Vakiovarusteet:

Aktivointiavain:

Koneen käynnistäminen on mahdollista ainoastaan aktivointiavaimen ollessa paikoillaan. Jos avain irroitetaan laitteesta, on laite jännitteetön ja varmistettu, että laite ei käynnisty vahingossa. Avaimen ansiosta laite voidaan puhdistaa, varastoida ja kuljettaa turvallisesti oikealla tavalla.

Kompakti ja ergonominen:

Integroidun akun ansiosta BGA 45 puhallin on täydellisessä tasapainossa, riippumatta työskentelysuunnasta. BGA 45 istuu siis käteen erittäin luontevastil. Kompakti muotoilu antaa lisäksi suuren liikkumisvapauden.

Lataustason merkkivalo:

Jäljellä olevan akun lataustason tarkistat helposti ja nopeasti vain napin painalluksella. Neljä LED-valoa palaa tai vilkkuu joko punaisena tai vihreänä, riippuen lataustasosta tai mahdollisesta häiriöstä.

Pehmustettu kahva:

Pehmustettu otekahva, jossa kaasuliipaisin ja turvakytkin on helposti kädenulottuvilla jatkuvasti.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail