Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL HSA 45 pensasleikkuri

99,90€ 80,56€

139,00€ 112,10€

(Suositushinta 139,00112,10)

Jopa 80m2 aitaa latauksella BLACK FRIDAY TARJOUS!!

Määrä

99,90€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL HSA 45 pensasleikkuri

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Hyvin kevyt ja tehokas akkukäyttöinen pensasleikkuri pieneen tarpeeseen. yhdeltä puolelta hiottu terä, jonka hammasväli on 24mm. Kiinteällä akulla ja varaustilan merkkivalo.

Tekniset tiedot:

- Jännite 18V
- Integroitu akku
- Paino vain 2,3kg
- Latausaika 210 min.
- Työaika latauksella jopa 40 min.
- Leikkuupituus 50cm.
- Hammasväli terässä 24,1mm

Toimitus sisältää: koneen kiinteällä akulla ja laturin.

TAKUU 2 VUOTTA

Varustus

Aktivointiavain

Koneen käynnistäminen on mahdollista ainoastaan aktivointiavaimen ollessa paikoillaan. Jos avain irroitetaan laitteesta, on laite jännitteetön ja varmistettu, että laite ei käynnisty vahingossa. Avaimen ansiosta laite voidaan puhdistaa, varastoida ja kuljettaa turvallisesti oikealla tavalla.

Teräjärjestelmä

Kaksoishammastetussa terässä, yksipuolisesti teroitettu terä antaa puhtaan ja hienon leikkauksen. Teroituskulma (32°) antaa optimaalisen leikkaustehon. Muotoiltujen terien ansiosta jopa 8 mm paksut oksat leikkaantuvat vaivatta.

Latauskaapeli

Käyttöenergiansa laite saa integroidusta 18 V Litium-Ioni akusta. Akku on helppo ladata liittämällä latauskaapelin avulla.

Lataustason merkkivalo

Jäljellä olevan akun lataustason tarkistat helposti ja nopeasti vain napin painalluksella. Neljä LED-valoa palaa tai vilkkuu joko punaisena tai vihreänä, riippuen lataustasosta tai mahdollisesta häiriöstä.

Kärkisuoja ripustuslenkillä

Kärkisuoja suojaa terää kulumiselta ja vaurioilta seinän ja maanlähellä työskenneltäessä. Kärkisuojassa on myös käytännöllinen integroitu riputustuslenkki, josta pensasleikkurin saa helposti seinälle roikkumaan.
Paytrail