Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Moottorisahat | STIHL MS 182 C-BE moottorisaha

STIHL MS 182 C-BE moottorisaha

399,00€ 321,77€

429,00€ 345,97€

(Suositushinta 429,00345,97)

Kevytkäynnistyksellä varustetu uutuus malli!

Määrä

399,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL MS 182 C-BE moottorisaha

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kompakti ja monipuolinen moottorisaha pihan- ja puutarhanhoitoon, maisemointiin ja puukäsitöihin. Tehokas STIHL 2-MIX -moottori takaa erinomaisen sahaustehon ja STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä väsymättömän työskentelyn. Teräketjun pikakiristys teräketjun helppoon ja turvalliseen jälkikiristykseen ilman työkaluja. Tukeva kaarnatuki tarkkaan sahaukseen. Yhdistelmäkytkin mahdollistaa kaikkien toimintojen kätevän hallinnan yhdellä kädellä.

STIHL ErgoStart -toiminnon ansiosta tarvitset vähemmän voimaa STIHL MS 182 C-BE -moottorisahan käynnistämiseen, varovainen ja tasainen veto käynnistysnarusta riittää.

Tekniset tiedot:

- moottori tilavuus 35,8 cm3
- teho 1,6kW / 2,2hv
- paino 4,9kg
- terälevy 35cm / 14"
- teräketju 3/8" 1,3mm 50-vetolenkkiä
- kevyt käynnistys
- teräketjun pikakiristys

Ominaisuudet

YHDISTELMÄKATKAISIN, JOSSA ON PYSÄYTYSTOIMINTO
HELPOTTAA KÄYTTÖÄ.
Yhdistelmäkatkaisimessa tarvitaan enää vain yksi käynnistysasento. Kun moottori on sammutettu, katkaisin palautuu pysäytystoiminnon ansiosta automaattisesti käyttöasentoon. Lämmin kone voidaan siten käynnistää heti uudelleen.

STIHL TERÄKETJUN PIKAKIRISTYS

TERÄKETJUN JÄLKIKIRISTYS ILMAN TYÖKALUJA. STIHLIN teräketjun pikakiristyksen ansiosta ketjua voidaan kiristää nopeasti ja ilman työkaluja säätöpyörää käyttäen. Kun säätöpyörää käännetään vasemmalle, ketju löystyy, ja säätöpyörän kääntäminen oikealle kiristää sitä. Kun ketjupyörän suojus kiristetään, terälevy lukittuu automaattisesti.
ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Käyttöohjeet voit ladata täältä: https://www.stihl.fi/stihl-kaytto-ohjeet.aspx

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FGcprBHbsOQ&list=PLj-dH7wnUu5N5dXv6N4ecZ6_8xiIa_vZi
Paytrail