Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL MSA 70 C-B akkusaha SETTI

369,00€ 297,58€

429,00€ 345,97€

(Suositushinta 429,00345,97)

MUKANA AK30 AKKU JA AL101 LATURI!

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla

Lisätietoja tuotteesta: STIHL MSA 70 C-B akkusaha SETTI

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Suositun MSA140 sahan uudistunut malli vuodelle 2023! Sama tuttu teho kuin MSA140 sahassa, mutta käyttömukavuutta on parannettu esimerkiksi uusitulla käyttökytkimellä.

- jännite 36V
- akku AK30
- käyttöaikaa AK30 akulla jopa 45 minuuttia
- paino 2,6kg ilman akkua
- paino AK30 akun kanssa 3,9kg
- teräketju 1/4" 1,1mm 64 lenkkiä
- terälaippa 30cm
- jopa 150 katkaisua 15cm puuta latauksella
- sisältää AK30 akun ja AL101 laturin

Ominaisuudet:

EC-moottori:

EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

Erittäin hiljainen:

Kaikki koneet STIHL COMPACT-akkuperheessä ovat niin hiljaisia, että sinun ei tarvitse käyttää kuulonsuojausta.

Kahden käden ote:

Ergonomisesti suunnitellut kahvat takaavat hyvän ja mukavan otteen sahasta. Voit työskennellä turvallisesti kaikissa asennoissa.

Ketjuöljysäiliön korkki, ilman työkaluja:

Läpinäkyvästä teräketjuöljysäiliöstä on helppo tarkastaa öljyn täyttötaso. Kun on aika tankata lisää, korkki on helppo avata ja sulkea ilman työkaluja.

Kuljetusasento:

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

AK 30 akku:

Kompakti, 36 V jännitteellä oleva, litium-Ioni akku COMPACT akkuperheeseen. Akkuenergia 180 Wh. Akun kesto on riippuu työstettävästä materiaalista. Lataustason merkkivalolla (LED). Yhteensopiva AL 101, AL 100, AL 300 ja AL 500 laturien kanssa.

Laturi AL 101:

Laturi STIHL COMPACT-akkuperheeseen. Latauksen merkkivalolla (LED) sekä virtajohdon kiinnitystarralla. Laturi on mahdollista kiinnittää myös seinälle.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä:

Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

STIHL teräketjunpikakiristys (B):

STIHL teräketjunpikakiristys (B) tekee ketjunkiristyksestä erittäin helppoa. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun. Kaikki ilman työkaluja.

Takakahva:

Musta pehmustettu takakahva tarjoaa hyvän ja turvallisen otteen. Kaasuliipaisimen turvakytkin helposti kahvan sivulla.


ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Käyttöohjeet voit ladata täältä: https://www.stihl.fi/stihl-kaytto-ohjeet.aspx

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FGcprBHbsOQ&list=PLj-dH7wnUu5N5dXv6N4ecZ6_8xiIa_vZi
Paytrail