Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Painepesurit | Painepesuri STIHL RE282PLUS

Painepesuri STIHL RE282PLUS

1539,00€ 1241,13€

(Suositushinta 1539,001241,13)

Tehokas pesuri ammattikäyttöön!

Määrä

1539,00€

Lisätietoja tuotteesta: Painepesuri STIHL RE282PLUS

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Korkeapainepesuri suurella teholla ja PLUS mukavuuksilla. Matalakierrosmoottori, letkukela ylimääräisellä letkunohjaimella, 15 m:n teräspunoskorkeapaineletkulla. Toinen suihkuputki roottorisuuttimella, 400 V:n verkkojännite, kulutusta kestävät keraamiset männät, ergonominen STIHL ammattilaiskahvasto, pesuainesäiliö, veden paineen/-määrän säädin, painemittari, suuri vedensuodatin.

Tekniset tiedot:

- moottori 3900W / 400V
- vesimäärä 760 l. / h
- työpaine 160 bar
- sähköjohdon pituus 5m
- paineletkun pituus 15m kelalla
- paino 42kg
- maksimi tuloveden lämpötila +60 astetta

Ominaisuudet:

Integroitu letkukela:

Yksinkertainen ja letkun siististi kasassa pitävä letkukela.


Annostelujärjestelmä:

Syöttöjärjestelmän ansiosta oikea määrä pesuainetta lisätään veteen. Tämä säästää ympäristöä ja on todella tehokasta. Mallit joissa on pesuainesäiliö voivat myös ottaa puhdistusainetta ulkopuolisesta säiliöstä.


Irroitettava, läpinäkyvä pesuainesäiliö:

Todella pinttynyt lika tarvitsee puhdistuakseen veden joukkoon pesuainetta. Irroitettavan pesuainesäiliön ansiosta, säiliön täyttö ja puhdistus on helppoa. Säiliö on myös läpinäkyvä jolloin pesuaineen määrää on helppo seurata.


Korkeapaineletkun letkuohjain:

Korkeapaineletkun letkuohjain ohjaa korkeapaineletkun helposti ja kätevästi letkukelalle, käytön jälkeen.

Matalakierosmoottori messinkipumpulla:

Moottori ja vankka messinkipumppu toimivat alhaisella nopeudella, mikä lisää koneen käyttöikää.


Messinkinen pumppupesä ja keraamiset männät:

Pumppupesä on valmistettu messingistä ja keraamisesti päällystetyt männät ovat erittäin kestäviä ja pidentävät huomattavasti koneen käyttöikää.


Painemittari ja vedenpaineen/-määrän säädin:

Painemittarin ja vedenpaineen/-määrän säätimen avulla on työpaine ja vedenmäärä äärimmäisen helppoa säätää jokaista työtehtävää varten. Tämä ei ole ainoastaan käytännöllistä vaan myös ympäristöystävällistä ja se vähentää vedenkulutusta.


Professional kahvasto:

Helppokäyttöinen professional kahva. Vähempi voimantarve liipasimenkäytössä mahdollistaa voimiasäästävän työskentelyn. Ergonominen muotoilu auttaa vaimentamaan painepesurin vesisuihkun rasitusta käsissä. Pikaliitin auttaa suihkuputken nopeassa ja helpossa vaihdossa.


Painemittari ja vedenpaineen/-määrän säädin:

Painemittarin ja vedenpaineen/-määrän säätimen avulla on työpaine ja vedenmäärä äärimmäisen helppoa säätää jokaista työtehtävää varten. Tämä ei ole ainoastaan käytännöllistä vaan myös ympäristöystävällistä ja se vähentää vedenkulutusta.


Toinen paineputki roottorisuuttimella:

Roottorisuutin tarjoaa tiivistetyn puhdistustehon ja nopeita tuloksia. Tehokas kohdesuihku, jossa veden kierto auttaa irroittamaan likaa kohteesta.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail