Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Painepesuri STIHL RE90

169,00€ 136,29€

219,00€ 176,61€

(Suositushinta 219,00176,61)

Edullinen pesuri kotikäyttöön! VIIMEISET KONEET HALVALLA!

Määrä

169,00€

Lisätietoja tuotteesta: Painepesuri STIHL RE90

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja kompakti 110 barin painepesuri perusvarusteilla. Alumiininen pumppupesä, integroidut pyörät, pesuaineen suihkutussarja ja pesuainepullo, roottorisuutin ja säädettävä viuhkasuutin paineensäädöllä, pyörivä letkuliitos pistoolissa, kotelossa suihkutustarvikkeiden pitimet, 6 m korkeapaineletku, kuljetuskahva.

- moottori 1800W
- työpaine 100 bar
- maksimi paine 120 bar
- vesimäärä max. 520 l./h
- vesimäärä min. 348 l. / min
- paino 9,8kg

Sisältää: 6m pesuletkun, säätö ja turbo suuttimet, pesuaineen levitys kannun


Ominaisuudet:

Kaapelikoukut:

Kahden kaapelikoukun avulla kaapeli voidaan vaivattomasti kääriä ja säilyttää laitteessa tiiviisti ja turvallisesti.

Säädettävä viuhkasuutin:

Käyttöpaine ohajutuu suoraan litteään suuttimeen, jota säätämällä hoidat minkä tahansa tehtävän. Suurematkin alueet puhdistuvat helposti ja nopeasti.

Roottorisuutin:

Roottorisuutin tarjoaa erinomaista puhdistustehoa ja nopeita tuloksia. Tehokas pyörintänopeus, jolloin vesi lähtee pyörteisenä puhdistettavalle pinnalle.

Pesuainepullo:

Riippuen painepesurin mallista, painepesurin mukana on pesuainepullo suuttimella, jolloin pesuaineen levitys on todella helppoa.

Kierronesto ja pikaliitin:

Kierronesto ja pikaliitin estävät korkeapaineletkun solmuun menemisen niin, että sitä voidaan käyttää koko ajna täysimittaisena.

Suuttimien säilytyspaikka:

Korkeapainepistooli, suihkuputki, tasasuihkusuutin, roottorisuutin, korkeapaineletku ja puhdistusaineiden ruiskutussarja säilytetään turvallisesti.

Pyöritettävä suihkuputki:

Pyöritettävän suihkuputken ansiosta korkeapainesuihku voidaan sovittaa ihanteellisesti erilaisiin työtilanteisiin.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.