Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL BR 500 Reppupuhallin

599,00€ 483,06€

789,00€ 636,29€

(Suositushinta 789,00636,29)

Tehokas ja hiljainen reppupuhallin! Ammattilaisten kestosuosikki!

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla

Lisätietoja tuotteesta: STIHL BR 500 Reppupuhallin

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
STIHL BR 500 Reppupuhallin on ollut jo vuosia ammattilaisten ja vaativien kotikäyttäjen kestosuosikki!

Tehokas reppupuhallin ympäristöystävällisellä 4-MIX-moottorilla. Kuminen 2-komponenttikahva, STIHL-tärinänvaimennus, ergonomisesti muotoillut olkaimet, lukitusvipu puhallusnopeudelle, kantokahva.

Tekniset tiedot:

- moottori 4-Mix 64,8 cm3
- paino 10,1kg
- puhallusteho 22 N
- maksimi ilmamäärä 1380 m2/h
- ilmamäärä vakiosuuttimella 925 m3/h
- maksimi ilmavirran nopeus 93 m/s
- ilmavirran nopeus vakiosuuttimella 77 m/s
- polttoaine säiliön tilavuus 1,4 l.

ILMAINEN TOIMITUS POSTIPAKETTINA!!

Ominaisuudet:

Valjaat:

Mukavat, integroidut valjaat säädettävillä olkaimilla ja pehmeällä selkätuella, joka hengittää hyvin ja jakaa painon hartioille. Valjaat antavat optimaalisen ergonomian sekä mukavuuden käyttää laitetta pidempiäkin aikoja.

Puolipuristinventtiili:

Puolipuristusjärjestelmä avaa automaattisesti imuventtiilin käynnistettäessä. Vähentää tehokkaasti nykäyksiä ja käynnistykseen tarvittavan voiman määrää.

Yhdenvivun käyttö:

Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista.

Äänenvaimennin:

BR 500, integroidulla äänenvaimentimella, on suunniteltu erityisesti meluherkillä alueilla työskentelyyn. Äänitaso, jonka ihmisen korva havaitsee, on jopa 59 % (enligt EN-ISO22868) alhaisempi verrattuna aikaisempiin malleihin. Huolimatta suhteellisen hiljaisesta äänitasosta, on BR 500 varustettu silti valtavalla puhallusteholla.

STIHL 4-MIX moottori:

STIHL 4-MIX ® yhdistää 2- ja 4-tahti moottoreiden parhaat puolet. Vähemmän päästöjä, öljyhuoltoja ei tarvita, miellyttävämpi käyntiääni. Erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö. Toimii kaksitahti polttoaineella.

STIHL Tärinänvaimennus:

Tärinänvaimennusjärjestelmä vaimentaa tehokkaasti moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän. Tärinänvaimennusvyöhykkeet takaavat erittäin hyvän työmukavuuden ja voit työskennellä väsymättä pidempään.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail