Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Raivaussaha STIHL FS 260C-E

699,00€ 563,71€

849,00€ 684,68€

(Suositushinta 849,00684,68)

Kevyt ja tehokas raivaussaha metsän- ja ympäristönhoitoon! SAIMME PIENEN LISÄERÄN TÄTÄ RAIVURIA!

Määrä

699,00€

Lisätietoja tuotteesta: Raivaussaha STIHL FS 260C-E

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Erinomainen raivaussaha niin ympäristön kuin metsänkin hoitoon. Vatustettu STIHL 1-piste tärinänvaimennuksella, STIHL ErgoStart kevytkäynnistyksellä sekä ympäristöystävällisellä STIHL 2-Mix moottorilla.

Tällä STIHL raivaussahalla hoidat niin vahvan heinikon kuin metsänkin raivauksen. Keveytensä ansiosta erittäin suosittu myös naispuolisten käyttäjien keskuudessa.

Vakiovarusteet: ADVANCED yleisvaljaat, raivausterä suojuksineen, kolmioterä suojuksineen sekä siimaleikkuri suojuksineen.

Tekniset tiedot:

- moottoritilavuus 41,6 cm3
- moottorin teho 2,0kW / 2,7hv
- paino 7,7kg (ilman terälaitetta, polttoainetta ja suojusta)
- leikkuuleveys 480mm (siimaleikkurilla)
- raivausterän koko: 200mm / 20mm keskireikä
- kolmioterän koko: 300mm / 20mm keskireikä
- siimaleikkuri: Autocut 40-2
- Ääniteho metalliterällä dB(A) 1) 112
- Äänenpaine metalliterällä dB(A) 1) 100
- Äänenpaine siimapäällä dB(A) 1) 101
- Tärinätaso metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 4,2/4,6
- Tärinätaso siimapäällä vasen/oikea m/s² 3) 5,8/5,7
- kokonaispituus ilman terävarustusta 168cm

Ominaisuudet:

Yhdenvivun käyttö:

Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. Koneet joissa on kaksoiskahva, vipu sijaitsee oikeassa ohjauskahvassa. Koneet joissa on silmukkakahva, vipu on akselin päällä.

Palauttava käynnistys-/pysäytysnappi

Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan. Uskomattoman helppoa ja kätevää.

Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

Primer -pumppu:

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Kompensaattori:

STIHL kompensaattori pitää polttoaine-ilmaseoksen muuttumattomana silloinkin kun suodatin alkaa olemaan todella likainen.

STIHL 2-MIX moottori:

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

STIHL ErgoStart (E):

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

Talviasento:

Todella yksinkertainen järjestelmä, jonka avulla kytket koneesi kesä-/talviasentoon. Kylmän kauden (talviasento) aikana estät kaasuttimen ja ilmansuodattimen jäätymisen


ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.