Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Ruohonleikkurit | Akku Ruohonleikkuri STIHL RMA 339 C RUNKO

Akku Ruohonleikkuri STIHL RMA 339 C RUNKO

429,00€ 345,97€

(Suositushinta 429,00345,97)

Kevyt ja ketterä akkuleikkuri pienille pihoille ILMAN AKKUA JA LATURIA

Määrä

429,00€

Lisätietoja tuotteesta: Akku Ruohonleikkuri STIHL RMA 339 C RUNKO

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja ketterä helposti käsiteltävä akkuleikkuri pienille ja keskisuurille nurmikoille. Automaattinen kierrosnopeussäätö ja virtaoptimoitu leikkuuterä mahdollistavat pitkän leikkuuajan per lataus.

Tekniset tiedot:

- jännite 36V
- sopivat akut STIHL AK sarjan akut
- leikkuuleveys 37cm
- keruusäiliön tilavuus 40 litraa
- leikkuukorkeus säädettävissä 30 - 70 mm välillä
- paino 17kg akun kanssa

Ominaisuudet:

Eco-tila:

Eco-tilassa moottorin kierrosluku säätyy automaattisesti, jonka ansiosta tarvittava energianmäärä sopeutetaan nurmikon pituuteen.

Kantokahva:

Integroitu kantokahva helpottaa ruohonleikkurin nostamista ja kuljettamista.

Keskitetty leikkuukorkeudensäätö:

Keskitetty leikkuukorkeudensäätö on helppo asettaa toivottuun korkeuteen välillä 30-70mm.

Työntöaisa:

Innovatiivisen, kokoontaitettavan työntöaisan ansiosta säilyttäminen vie vähän tilaa ja käsittely on erityisen helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Ruohonkeruusäiliöön pääsee näppärästi käsiksi ja se on helppo irrottaa. Kahvan voi helposti säätää kullekin käyttäjälle sopivaksi ilman työkaluja, mikä tekee työasennosta ergonomisesti mahdollisimman hyvän.

Taittuva työntöaisa:

Taittuvan työntöaisan ansiosta STIHL akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat helppoja kuljettaa ja varastoida. Ilman tätä ominaisuutta ruohonleikkuri vie paljon tilaa esim. säilytyksen aikana.

Virtausoptimoitu leikkuuterä:

Virtausoptimoitu leikkuuterä luo voimakkaan pyörteen, joka suoristaa ruohonkorret ennen kuin terä leikkaa ne ja heittää leikkuujätteen ulos kotelosta. Ilmavirtaa tuotetaan vain tarvittava määrä, jonka ansiosta akun kapasiteettia säästyy mahdollistaen pidemmän leikkuuajan.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail