Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Ruohonleikkurit | Robottiruohonleikkuri STIHL iMow RMI632P

Robottiruohonleikkuri STIHL iMow RMI632P

2250,00€ 1814,52€

2520,00€ 2032,26€

(Suositushinta 2520,002032,26)

Max. 4000m2 pinta-aloille

Määrä

2250,00€

Lisätietoja tuotteesta: Robottiruohonleikkuri STIHL iMow RMI632P

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
STIHL iMow RMI632P soveltuu maksimissaan 4000m2 pinta-aloille. Suomenkielinen ohjelmisto on helppokäyttöinen ja leikkuuohjelma on täysin käyttäjän määriteltävissä. Ohjauspaneeli on irroitettavissa koneesta ja tällä koneella voidaan leikata myös manuaalisesti vaikkapa normaalien rajojen ulkopuolella. RMI632 sarjan koneet selviytyvät jopa 45% kaltevuuksilla, joten mäkinen maasto ei koidu tämänkään koneen ongelmaksi. Koneessa 29V Li-ion akku joka tarjoaa 194Wh tehon. Leikkuri tarvii n. 40 tuntia viikossa työaikaa 4000m2 nurmialueen hoitamiseen.

Tekniset tiedot:

- leikkuuleveys 28cm
- terätyyppi: kahteen suuntaan pyörivä veitsiterä, bioleikkaava
- akkujännite 29V
- leikkuukorkeus 20 - 60mm
- terän pyörimisnopeus 3150 rpm (automaattisesti säätyvä kuormituksen mukaan)
- maksimi nousu 45%
- soveltuva leikkuuala aina 4000m2 saakka

Toimitukseen sisältyy latausasema. Tarvittavat asennustarvikkeet myydään erikseen, joko iKit S tai iKit L.

Ominaisuudet:

Mukautettu nopeus:

Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopimaan epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan. Sisäänrakennettu kallistusanturi analysoi jatkuvasti robottiruohonleikkurin kallistumista ja säätää sen käyttövoimaa sitä mukaan.

Bio-leikkaus:

iMOW robottiruohonleikkurin iso ja kestävä bioleikkaavaterä takaa tarkan leikkauksen jopa pidempikasvuisella nurmella. Terän pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy niin, että terä kuluu tasaisesti. Leikkuuterä sijaitsee ruohonleikkurissa yhdessä leikkuupöydän kanssa. Terän vaihto voidaan suorittaa ilman työkaluja.

Dynaaminen leikkaussuunnitelma:

STIHL iMOW robottiruohonleikkurin dynaamista leikkuusuunnitelmaa voidaan valita asettamaan yksittäiset aikaikkunat kullekin toimintapäivälle automaattisesti. Näinä aktiivisina aikoina ruohonleikkuri valitsee itse automaattisesti, milloin nurmikko leikataan parhaimmalla tuloksella. Jos leikkuri esimerkiksi keskeyttää leikkaamisen sateesta johtuen ja jatkaa leikkaamista myöhemmin (jos näin haluat) - valitun aikavälin sisällä - tai kun ei enää sada. Dynaamista leikkausohjelmaa voidaan hallita ja käyttää ohjauspaneelista.

Sisäänrakennettu varkaussuoja:

iMOW:ta ei tarvitse lukita ketjulla puutarhassa. Integroitu varkaussuoja hälyttää heti, jos joku nostaa iMOW:ta. Nostaessa iMOW pysähtyy heti ja sen voi myös suojata PIN-koodilla.

Kuvioidut renkaat:

Tiheässäkin ruohikossa tai epätaisessa maastossa esim. rinteissä (kallistus voi olla jopa 45%) iMOW kulkee vaivatta erikoiskuvioiden renkaiden ansiosta. Kaiken lisäksi renkaat ovat kuvioinnin ansiosta itsepuhdistuvat.

Latausasema:

iMOW:n latausasema toimii robottileikkurin kotipisteenä, laturina, ja on lähtökohtana jokaiselle leikkausprosessille. Signaali leikattavalle alueelle syötetään latausaseman kautta leikkuriin. iMOW palaa takaisin latausasemaan, kun on aika ladata akku tai sateen sattuessa (jos näin haluat). Latausasema voidaan sijoittaa sekä leikattavalle alueelle, että sen ulkopuolelle.


ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.