Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Akkuporakoneet, ruuvinvääntimet

Akkuporakoneet, ruuvinvääntimet

Akkuporakoneet, ruuvinvääntimet

Meiltä löydät akkuporakoneet ammattilaisille ja laatua arvostaville kuluttajille! Työkalukaupan valikoimista löydät markkinoiden johtavien valmistajien porakoneet sekä muut akkutyökalut aina edulliseen hintaan nopealla toimitusajalla.

Akkuteknologian nopea kehitys on mahdollistanut sähkötyökalujen korvaamisen akkukäyttöisillä työkaluilla jo lähes kaikissa tehtävissä. Nykyaikaiset Li-ion akut myös kestävät moninkertaisen määrän lataus- ja purkukertoja vanhoihin akkuihin nähden. Akkutyökaluvalmistajat ovat panostaneet tuotekehitykseen viimeisen kymmenen vuoden aikana merkittävästi kehittäen entistä tehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä koneita sekä tuoden markkinoille kaiken aikaa uusia akkukäyttöisiä työkaluja. Esimerkiksi Milwaukeen 18V konevalikoima käsittää jo yli 85 samoilla akuilla toimivaa työkalua.

Akkuporakoneet laajasta valikoimastamme

Olipa käyttötarpeesi millainen tahansa, löydät meiltä aina oikeanlaiset akkuporakoneet ja muut akkutyökalut. Kevyt ja kompakti Hitachi 10,8V sekä Milwaukee 12V akkuporakone sopii vaikka sähkö- ja kalusteasennustöihin sekä joka kodin yleistyökaluksi. Raskaaseen ja vääntövoimaa vaativiin töihin löydät meiltä Milwaukee, Hitachi ja Panasonic 18V akkuporakoneet.

Kaikkiin edustamiimme konemerkkeihin saat kolmen vuoden takuun sekä kattavan huolto- ja varaosapalvelun. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivat työkalut, joten jos jokin asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoisiin myyjiimme!

Paytrail