Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Työvaatteet

Työvaatteet

Työvaatteet

Työkalukaupan kivijalkamyymälässä on alueensa laajin ja kattavin työvaatevalikoima. Meiltä löytyy työvaatteet rakennuksille, teollisuuteen, kiinteistöhuoltoon sekä kuljetus- ja palvelualoille. Valikoimissamme ovat Patron, Jobman ja Dassy työvaatteet, joista varastossamme on todella kattava valikoima. Käytössämme on myös omat tekstiilipainatuslaitteet. Sen vuoksi pystymme tarvittaessa tarjoamaan asiakkaillemme logo- ja nimikointipainatukset vaikka samalla käyntikerralla. Tämä laaja valikoima on kokonaisuudessaan tarjolla myös täällä verkkokaupassa. Mikäli tarvitset työvaatteet yrityksesi painatuksilla, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Näkyvät työvaatteet

Nykyisin lähes kaikissa työkohteissa vaaditaan jonkun huomioluokan täyttävät sertifioidut työvaatteet. Kuljetus- ja rakennusaloilla huomiovaatteet ovat olleet arkipäivää jo vuosia, mutta nykyään huomiovaatteita vaaditaan myös monissa muissa työtehtävissä. Housuissa valikoimissa on luokan 1 ja 2 huomiovaatteita. Takit ovat vastaavasti joko luokan 2 tai 3 huomiovaatteita. Myös pitkä- ja lyhythihaisia paitoja löytyy valikoimistamme luokiteltuna. On tärkeää muistaa aina selvittää, minkä huomioluokan vaatetus milläkin työmaalla on vaadittu.

Työvaatteet tuulta ja sadetta vastaan

Viimevuosina talvet ovat Suomessa olleet varsin lämpimiä, mutta samalla kosteita ja tuulisia. Tämä on aiheuttanut tarpeen kehittää työvaatteita entistä paremmin vastaamaan muuttuneisiin keleihin. Monet talvivaatteistamme ovat valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista. Tämän ansiosta vaatteessa ei tarvita läheskään niin paksua vuorta, vaan työvaate saadaan lämpimäksi kevyemmällä toppauksella. SoftShell-materiaalista on tullut työvaatteissa todella suosittu sen tuulen- ja sateenpitävyyden vuoksi. SoftShell on kevyt ja suhteellisen hengittävä materiaali ja onkin siksi erinomainen ns. välikelin takki. Runsaampaa sadetta vastaan on tarjolla kuoritakkeja sekä erilaisia sadevaatteita. Kuoritakit ovat tuulen- ja vedenpitävästä materiaalista valmistettuja vaatteita joiden saumat ovat teipattu sisältäpäin varmistaakseen työvaatteen vedenpitävyyden. Kuoritakeissa ei itsessään ole lämpövuorta ja sen vuoksi sitä voidaan käyttää ympäri vuoden lisäten alle aina kelien mukainen vaatetus.

Työvaatteet ja suoja-asut metsureille

Työkalukaupasta löydät myös metsurin työvaatteet, jotka ovat varustettu asianmukaisilla ja sertifioiduilla viiltosuojauksilla. Viiltosuojatut housut ovat jokaisen moottorisahaa käyttävän ehdoton työvaate. Mitä kokemattomampi sahan käsittelijä olet, sitä suuremmalla syyllä sinun kannattaa hankkia oikeanlaiset suojavaatteet. Nykyaikaiset metsurin vaatteet ovat todella käyttäjäystävällisiä ja materiaalit ovat joustavia, kestäviä sekä tuulta ja vettä pitäviä. Unohtamatta tietenkään tyylikästä ulkoasua.

Paytrail