Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Painepesurit

Painepesurit

Painepesurit

Painepesurit tekevät puhdasta jälkeä hetkessä! Kevään sohjot auton vanteista, talven liat ja pölyt matoista tai vaikkapa pellon kurat traktorin renkaista. Painepesurilla voit puhdistaa kaiken tämän. Painepesurit ovat yleistyneet viimeisten vuosien aikana valtavasti. Tarjolla on painepesurit niin pieneen kuin suurempaankin tarpeeseen. Työkalukaupan valikoimista löydät sopivat painepesurit sekä kotiin, maatalouteen että ammattiautoiluunkin.

Laadukkaat painepesurit kotikäyttöön

Kotikäytössä painepesuria käytetään yleisimmin autojen ja mattojen pesuun. Myös terassien ja laatoitettujen pihojen pesussa painepesuri on verraton apuväline. Useimpiin painepesureihin on saatavilla tähän tarkoitukseen erillinen terassipesuri lisävarusteena. Kotikäyttöön riittää erinomaisesti 100-140 barin paineen tuottavat painepesurit, joiden käyttämä vesimäärä on yleensä 300 – 500 litraa tunnissa. Nämä painepesurit ovat yleensä varustettu 1500 – 2300W moottoreilla, joten niiden käyttö onnistuu lähes kaikissa paikoissa missä on tarjolla sähköä sekä vettä.

Normaalisti painepesurille tuodaan vesi esimerkiksi puutarhaletkua käyttäen hanasta. Mikäli kohteessasi ei ole tarjolla vesijohtoverkkoa, useisiin painepesureihin on saannissa lisävarusteena erillinen imuletku, jonka avulla pesurin tarvitsema vesi voidaan ottaa esim. kaivosta tai joesta.

Painepesurit ammattilaisille

Kuljetusliikkeet ja maatilat ovat ahkeria painepesurin käyttäjiä. Kaluston pesu on usein päivittäistä ja ympärivuotista. Ammattilaisen käytössä painepesuilta vaaditaan huomattavasti enemmän tuottoa, jotta työ sujuisi mahdollisimman joutuisasti. Työpaine ammattikäyttöön soveltuvissa painepesureissa on yleensä 120 – 160 baria. Tätä suuremman paineen käyttö helposti jo vahingoittaa pestävää kohdetta. Painetta tärkeämpää onkin pesurin käyttämän veden määrä. Pelkkä paine kun itsessään ei mitään pese, vaan se vesi mikä painepesurin suuttimesta virtaa. Kotikäyttöön tarkoitetuissa painepesureissa veden määrä on yleensä 300 – 500 litraa tunnissa. Ammattikäytössä vesimäärän olisi syytä olla vähintään tuon 500 litraa tunnissa. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä enemmän vettä, sitä nopeammin puhdasta.

Meiltä myös kuumavesipesurit

Kuumavesipesurit ovat varustettu omalla, diesel-käyttöisellä kierukalla joka lämmittää veden sen kulkiessa koneen läpi. Kuuman veden käyttö nopeuttaa lian irtoamista vaativissa kohteissa, kuten kuorma-autojen tai maatalouskoneiden pesussa. Lämmin vesi mahdollistaa koneiden pesemisen myös talvella. Suuremmilla kuumavesipesureilla päästään lämmitystehossa myös höyryyn asti, jolloin koneilla voidaan hoitaa vaikkapa maataloudessa tilojen desinfiointia höyryllä.

Paytrail