Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL Moottorisahat

STIHL Moottorisahat

STIHL Moottorisahat

STIHL on ollut edelläkävijä moottorisahojen tuotekehityksessä jo 90 vuoden ajan. Perheyhtiön arvot yhdistettynä saksalaiseen insonööriosaamiseen ovat tuottaneet toinen toistaan edistyksellisempiä innovaatiota vuosien aijana. STIHL on maailmanlaajuisesti myydyin moottorisaha merkki. STIHL tuotevelikoima kattaa moottorisahojen lisäksi raivaussahat, ruohonleikkurit sekä muut puutarhan ja metsän työkalut. Viimevuosina STIHL on panostanut merkittävästi akkutoimisten työkalujen kehitykseen. Valikoimista löydätkin erittäin tehokkaan ja kompaktit akkutyökalut metsän ja puutarhan hoitoon.

Työkalukauppa on ollut jo yli 20 vuoden ajan valtuutettu STIHL jälleenmyynti ja huoltoliike. Meiltä saat myös varaosat ja palvelevan ammattitaitoisen huollon kaikkiin STIHL tuotteisiin.

TURVALLISUUSTIEDOTE moottorisahoihin liittyen:

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavarusteita ja -vaatetusta. Jos jokin on epäselvää moottorisahan turvalliseen käyttöön liittyen, suosittelemme että noudat moottorisahan myymälästämme ja saat asiantuntevalta henkilökunnaltamme opastusta.

Lisätietoa: TÄÄLTÄ 

Paytrail