Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Teollisuusimurit

Teollisuusimurit

Teollisuusimurit

Teollisuusimurit rakennuksille, verstaille ja autotalliin Työkalukaupasta! Siivouskin voi olla hauskaa, kunhan apuna on oikeanlaiset välineet. Teollisuusimuria valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan.

Teollisuusimurit tilojen siivoukseen

Kn teollisuusimuria käytetään tilojen siivoukseen, imurin valinnassa tärkein kriteeri on imurin säiliön koko ja imuteho. Riittävän suuri säiliö mahdollistaa isonkin tilan imuroinnin ilman säiliön tyhjentämistä tai pölypussin vaihtoa kesken kaiken. Suuren imutehon ansiosta siivoaminen on joutuisaa ja isommatkin tilat saadaan nopeasti puhtaaksi. Isot teollisuusimurit ovat varustettu kahdella tai jopa kolmella moottorilla, jotka voidaan kytkeä päälle erikseen tai yhdessä. Tällä tavoin imurista saadaan aina riittävä teho kohteen mukaan.

Imuria voi käyttää myös ajoneuvojen siivouksessa

Ajoneuvojen siivouksessa imurilta ei vaadita välttämättä suurta imutehoa. Tärkeämpää on että konetta on helppo siirrellä ja että imuletku on riittävän pitkä. Lähes kaikissa teollisuusimureissa on mukana rakosuulake, joka on erittäin tärkeä ajoneuvojen puhdistuksessa. Meiltä saat myös tarvittaessa erikseen erilaisia suulakkeita ja teollisuusimurin letkua metritavarana.

Hienon sementti- tai tasoitepölyn imurointi

Suurin osa teollisuusimureista on varustettu joko kankaisella tai paperisella suodattimella. Nämä vakiosuodattimet läpäisevät hyvin ilmaa ja antavat siksi hyvän imutehon. Kun imuroitava aines on erittäin hienojakoista, kuten sementti ja tasoitepöly, on suositeltavaa käyttää erillistä silkkisuodatinta. Silkkisuodatin asetetaan vakiosuodattimen päälle ja sen tarkoitus on estää hienojakoista pölyä tukkimasta imurin omaa suodatinta. Silkkipussin liukas ja suhteellisen tiivis pinta estää hienommankin pölyn tarttumista ja vähentää suodattimen puhdistamisen tarvetta.

Teollisuusimurin käyttö yhdessä sähkötyökalujen kanssa

Joissain teollisuusimureissa on työkalukäyttömahdollisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta imuri saadaan toimimaan samanaikaisesti, kun käynnistät käyttämäsi sähkötyökalun. Liitä sähkötyökalun pistoke imurissa olevaan pistorasiaa, käännä kytkin työkalukäytöllä, liitä imurin letku käyttämääsi sähkötyökaluun, ja aina kun käynnistät sähkötyökalusi, lähtee imuri samalla käyntiin.

Paytrail