Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Sievi työkengät

Sievi työkengät

Sievi työkengät

Kotimaiset, suomalaiseen jalkaan tehdyt SIEVI työkengät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kestävyys, käytettävyys sekä tyylikäs muotoilu ovat tavaramerkkejä, joista Sievi työkengät tunnetaan. Suomalainen jalka on useimmiten leveä ja siksi ulkomaisten kenkien lesti on harvoin sopiva. Sievin työkengissä lesti on tilavampi, ja valikoimissa on myös useita, erityisen leveällä XL-lestillä olevia malleja.

Miksi valita SIEVI työkengät

Sievi työkengät täyttävät ja usein myös ylittävät työkengille määritellyt turvallisuusstandardit. Mallistosta löytyy sopivat kengät kaikenlaisiin työtehtäviin ja tarpeisiin. Myös kengissä käytettävät suojamateriaalit vaihtelevat. Varvassuoja on mallista riippuen tehty joko teräksestä, alumiinista tai komposiittimateriaalista. Pohjan naulasuoja on materiaaliltaan joko terästä tai tekstiiliä. Teräksinen naulasuoja antaa parhaan mahdolliset suojan, mutta myös tekstiilinen naulasuoja täyttää suojaukselle asetetut vaatimukset ja antaa riittävän suojan jaloillesi.

Sievi työkenkien päällysmateriaalina käytetään yleensä nahkaa tai hengittävää mikrokuitua. Mikrokuitu on hyvä valinta silloin, kun joudut työssäsi olemaan sekä sisällä että ulkona. Kengän materiaali hengittää eikä jalka siksi hikoile lämpötilojen vaihtuessa. Nahasta valmistettu kenkä taas kestää paremmin kipinöitä ja soveltuu paremmin sinulle, joka hitsaat tai rälläköit työssäsi. Valikoimissa on toki myös kuumankestopohjilla varustettuja kenkiä, jotka ovat paikallaan silloin, kun hitsaaminen on jatkuvaa. Sievi työkengät ja pohjalliset auttavat sinua jaksamaan työpäiväsi paremmin antaen jaloille tarvittavan tuen ja vaimennuksen minimoiden samalla selkään kohdistuvaa rasitusta.

Paytrail