Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Metallivannesahat, pyörösahat

Metallivannesahat, pyörösahat

Metallivannesahat, pyörösahat

Metallivannesahat mahdollistavat erikokoisten profiilien laadukkaan katkaisemisen niin työmailla kuin verstaissakin. Metallivannesahalla katkottaessa sahauksesta ei synny kipinöitä kuten laikkakoneita käytettäessä ja siksi ne ovatkin huomattavasti käyttäjä ystävällisempiä ja paloturvallisempia. Metallivannesahoja on valikoimissa useita eri kokoisia. Pienimmät sahat ovat omiaan esimerkiksi putkitöihin. Sahauskapasiteetti riittää aina 85mm asti ja koneet ovat näppärän kokoisia sekä helposti työkohteeseen siirrettäviä.

Metallivannesahat verstaskäyttöön

Verstaskäytössä sekä teollisuudessa metallivannesahalta vaaditaan yleensä suurempaa sahauskapasiteettia kuin asennustöissä. Suuremmat, jalustalla seisovat metallivannesahat ovat yleensä varustettu myös leikkuuneste pumpulla sekä automaattisyötöllä. Automaattisyötön ansiosta koneen voidaan antaa suorittaa leikkuutyö itsekseen.

Metallivannesahat asennuksille ja harrasteluun

Jos tarvitset metallivannesahaa asennustöihin ja joudut kuljettamaan konetta työkohteesta toiseen, kannattaa valita kevyt pöytämallinen metallivannesaha. Sahauskapasiteettia löytyy näistäkin koneista aina 150mm asti, joten voit olla varma, että saat katkaistua kaiken tarvittavan työssäsi. Harrastelijan käyttöön sopii mainiosti vaikkapa sellainen metallivannesaha, jonka sahakaaren saa nostettua pystyyn ja konetta voidaan lisäpöydän kanssa käyttää puuvannesahan tapaan. Tällaisella koneella voidaan sahata myös materiaalia myös muotoon.

Terä kunnossa ja homma toimii

Metallivannesahat, kuten oikeastaan kaikki muutkin sahat tekevät työnsä terällä. Siksi työn laadun ja sahausjäljen vuoksi onkin tärkeää, että terä on kunnossa ja hammastus on sahattavalle materiaalille sopiva. Useisiin metallivannesahoihin on saannissa teriä erilaisilla hammastuksilla. Mikäli et valikoimistamme löydä sopivaa terää, niin ota yhteys asiakaspalveluumme.

Paytrail