Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Aggregaatit

Aggregaatit

Aggregaatit

Aggregaatit tuovat sähköä silloinkin, kun se muuten ei ole mahdollista. Rakennustyömaille sähkön saanti voi joskus kestää jopa kuukausia. Silloin aggregaatit mahdollistavat töiden aloittamisen vaikka heti, riippumatta sähkölaitoksen aikatauluista. Tai entäpä jos esimerkiksi myrskyn aiheuttama sähkökatkos kestääkin useita päiviä? Miten pidät lämmityksen päällä tai ruuat kylmänä jääkaapissa? Jokaisen omakotiasujan olisi syytä varautua sähkönjakelun häiriöihin ja hankkia oma varavoima aggregaatista. Kesämökille saa helposti ja edullisesti sähköä hankkimalla laadukkaat aggregaatit meiltä työkalukaupasta.

Aggregaatit teollisuuteen ja rakentamiseen

Rakennustyömaalla ja teollisuudessa aggregaatilta vaaditaan yleensä enemmän tuottoa. Monet tarvittavat työkalut ja koneet toimivat voimavirralla. Voimavirtaa tuottavat aggregaatit ovat yleensä diesel-moottoreilla varustettuja ja niistä saadaan virtaa sekä 3-vaiheisiin että 1-vaiheisiin koneisiin ja laitteisiin.

Aggregaatit kotiin tai maatalouteen

Maataloudessa, kuten kotonakin, lähes kaikki on nykyään riippuvaisia sähköstä. Lämmitys ja ilmanvaihto vaativat aina sähköä lämmitystavasta riippumatta. Myös kaikki koneet ja valaistus ovat pelkästään sähkön varassa. Voidaan siis hyvällä omallatunnolla sanoa, että jokaisen meistä olisi jollain tavalla syytä varautua sähkökatkosten varalle. Aggregaatit ovat helpoin tapa varautua niin kotona kuin maataloudessakin. Normaaliin omakotitaloon hätäavun saa jo 2,0 – 3,0kW tuottavalla aggregaatilla. Maataloudessa välttämätön virrantarve on yleensä suurempi ja sopiva aggregaatti tuottaa vähintään 5,0kW virran. Maataloudessa erinomainen vaihtoehto on traktorilla käytettävä aggregaatti, koska käytännössä jokaisesta maatalosta vähintään yksi traktori kuitenkin löytyy. Näissä aggregaateissa virrantuotto on yleensä 16kw ylöspäin.

Mökille ja matkalle

Kesämökilläkin kaivataan usein sähköä, kuten myös asuntovaunun tai asuntoauton kanssa liikkuessa. Helposti mukana kulkeva, pieni ja kevyt invertteri aggregaatti on usein paras ratkaisu näihin pulmiin. Nykyaikainen invertteri aggregaatti on myös todella hiljainen ja niiden tuottama sähkö on erittäin tasalaatuista.

Paytrail