Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Tikkaat, rakennustelineet

Tikkaat, rakennustelineet

Tikkaat, rakennustelineet

Tikkaat, työtasot ja rakennustelineet koti- ja ammattikäyttöön. Jokaisella työmaalla tarvitaan aina jonkinlaisia tikkaita tai telineitä. Tikkaita valittaessa tärkein kriteeri on se, että valitut tikkaat ovat riittävän korkeat ja tukevat. Silloin työskentely on aina mahdollisimman turvallista.

Työtasot ja A-Tikkaat

Kun tarvitset vakaan ja turvallisen alustan työskentelylle matalissa korkeuksissa, on valintasi joko jonkinlainen työtaso tai A-tikas. Työtasoja on tarjolla useita erilaisia malleja niin leveyden kuin korkeudenkin puolesta. Yleisimmin käytetyt ovat kaksi tai kolme askelmaisia ja niiden avulla ylettyy jo normaalissa huonetilassa kattoon asti. Korkeimmat työtasot ovat n. 1 metrin korkuisia. Kun tarve on päästä tätä korkeammalle, on oikea tuote silloin A-tikas jota talous tikkaaksikin kutsutaan. Ammattikäytössä A-Tikkaassa pitää olla aina poikittaistuet molemmissa jaloissa, kun tikkaan tason korkeus on enemmän kuin 100cm. Työkalukaupan valikoimissa olevat Maxibat A-Tikkaat toimitetaan aina poikittaistuilla varustettuna, lukuun ottamatta matalinta versiota.

Tikkaat jokaiseen käyttötarkoitukseen

Kotona, mökillä sekä asennustyömailla tarvitaan usein monentyyppisiä tikkaita. Siksipä niin sanotut monitoimitikkaat ovatkin erinomainen vaihtoehto vaihtelevien tarpeiden täyttäjäksi. Monitoimitikkaat ovat nivelletty neljään osaan. Tämän vuoksi tikkaat toimivat sekä suorana tikkaana, A-tikkaana sekä työtasona. Tikkaat menevät myös todella pieneen tilaan säilyttämistä ja kuljettamista ajatellen.

Rakennustelineet

Rakennusteline on oikea valinta silloin, kun työskennellään suuremmissa korkeuksissa sisällä tai ulkona. Rakennustelineitä löytyy useita eri kokoisia, aina pienestä sisäkäyttöön soveltuvasta suuriin ulkokäyttöön tarkoitettuihin malleihin asti.

Paytrail