Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Hitsauskoneet ja tarvikkeet

Hitsauskoneet ja tarvikkeet

Hitsauskoneet ja tarvikkeet

Hitsauskoneet hommaan kuin hommaan Työkalukaupasta. Meiltä löydät laadukkaat ja luotettavat hitsauslaitteet sekä ammattikäyttöön että harrastelijoille. Mig-hitsauslaitteet soveltuvat parhaiten ohuiden materiaalien hitsaamiseen, kuten esimerkiksi autopeltitöihin. Paksummille materiaaleille, esimerkiksi maatalouden vaihteleviin korjaustöihin suosittelemme puikkohitsausinvertterejä. Nykyaikaiset invertteriteknologiaa hyödyntävät puikkohitsauskoneet ovat todella pienikokoisia ja kevyitä liikutella. Myös Mig-hitsauskoneet ovat siirtymässä digitaaliseen aikaan.

Hitsauskoneet laadukkaasta tuotevalikoimasta

Pienikokoiset Mig/Mag hitsauskoneet mahdollistavat hitsaamisen sekä suojakaasun kanssa että ydintäytelangalla. Ydintäytelanka on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka käytät hitsauskonetta satunnaisesti, etkä siksi halua hankkia suojakaasuja ja muita tykötarpeita. Täytelangalla hitsaaminen onnistuu myös ulkona, koska suojakaasua ei tarvita.

Jatkuvampaan Mig-hitsaamisen tarpeeseen kannattaa hankkia suurempi, voimavirralla toimiva hitsauskone. Joko sitten perinteinen malli tai uudenaikainen digitaalisesti ohjattu kone, käyttötarpeestasi riippuen. Migatronic-hitsauslaitteet ovat laadukkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, joille myönnetään 2 vuoden takuu. Laadukkaat komponentit ja tarkka laadunvalvonta takaavat luotettavuuden vuosiksi eteenpäin. Telwin hitsauskoneet ovat parhaimmillaan harrastelijan käytössä. Helppokäyttöisyys ja varmatoimisuus ovat asioita, joita satunnaisesti hitsaava osaa arvostaa.

Paytrail