Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Akkusaha STIHL GTA26 setti

159,00€ 128,23€

(Suositushinta 159,00128,23)

Erinomainen oksimiseen ja rakennustöihin!

Määrä

159,00€

Lisätietoja tuotteesta: Akkusaha STIHL GTA26 setti

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Tässä se on! Erittäin ketterä ja kätevä akkusaha kaikenlaiseen pieneen sahaamiseen. Oletpa sitten oksimassa puutarhassa tai timpuroimassa rakennuksella. STIHL GTA 26 on erinomainen apuväline työhösi. Älä anna pienen koon hämätä, tässä pelissä on sahaustehoa paljon enemmän kuin ulkonäkö antaa myöten!

Tekniset tiedot:

- jännite 10,8V
- paino akun kanssa 1,5 kg
- terälaippa 10cm
- ketjujako 1/4"
- vetolenkin leveys 1,1mm
- sahauskapasiteetti: 40 katkaisua 50x50mm puuta yhdellä latauksella
- mukana akku, laturi, ketjuöljy ja säilytyslaukku

Varustus:

Tehokas teräketju

Akkusahalla on voimakas STIHL Picco Micro 3 teräketju ja korkea ketjunopeus (8 m/s), joka tekee työstä nopeaa ja työnjäljestä kaunista.

Taittuva ketjunsuoja

Käyttäjän turvallisuutta varten on akkusahalla taittuva ketjunsuojus, jonka voi nostaa 90°. Suojus antaa käyttäjälle suojaa samalla kun se ei estä työssä vaan antaa käyttäjän leikata koko leikkuupituudella.

LED lataustilannäyttö

LED-latausvalon avulla voi helposti seurata akun käyttöä ja latautumista.

Litiumioni akku ja laturi

AS 2 on voimakas, mutta kevyt 10,8 V litiumioni akku. Akussa on pitkä käyttöaika ja korkea teho. Laturi AL 1 tulee mukana kun ostaa setin.

Työkaluton ketjunvaihto

Ketju vaihdetaan yksinkertaisesti ilman työkaluja löysäämällä akkusahan sivussa olevalla siipimutterilla. Ketjua ei tarvitse kiristää käsin.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Käyttöohjeet voit ladata täältä: https://www.stihl.fi/stihl-kaytto-ohjeet.aspx

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FGcprBHbsOQ&list=PLj-dH7wnUu5N5dXv6N4ecZ6_8xiIa_vZi
Paytrail