Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Akkukoneet | COMPACT sarjan akkukoneet | Oksasaha STIHL HTA50 AK20 akulla ja laturilla

Oksasaha STIHL HTA50 AK20 akulla ja laturilla

399,00€ 321,77€

449,00€ 362,10€

(Suositushinta 449,00362,10)

Mukana AK20 akku ja AL101 laturi

Määrä

399,00€

Lisätietoja tuotteesta: Oksasaha STIHL HTA50 AK20 akulla ja laturilla

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja tehokas akkukäyttöinen oksasaha kaikenlaisiin puunhoitotöihin. 1/4" PM3-teräketju ja ketjun sivukiristin. Oksakoukku, jolla sahatut oksat on helppo poistaa, Osittain läpinäkyvä öljysäiliö, ergonominen ohjausyksikkö ja jaettava varsi, joka helpottaa kuljetusta ja säästää tilaa varastoitaessa. Kokonaispituus 280 cm.

Tekniset tiedot:

- jännite 36V
- sopivat akut STIHL AK sarjan akut
- paino ilman akkua 3,6kg
- teleskooppi varsi
- maksimi pituus 280cm
- saatavilla 50cm jatkovarsi lisävatusteena
- mukana AK20 akku ja AL101 laturi

Takuu 2 vuotta

Ominaisuudet:

Jaettava varsi

HTA 50 oksasahan varren saa helposti jaettua puristusliittimen ja siipimutterien avulla, mikä helpottaa kuljetusta ja säilytystä.

Ergonominen ohjausyksikkö

Ergonominen ohjausyksiskkö yhdistettynä itsestään palautuvan turvasalvan kanssa on helppokäyttöinen ja yksinkertainen käynnistää. Toimii yhtä hyvin sekä oikea- että vasenkätisillä.

Oksakoukku

Vahva oksakoukku on hyvä apu leikatessa, sillä se auttaa pitämään ketjua kiinni oksassa. Leikkauksen jälkeen irtonaiset oksat voidaan helposti poistaa puusta oksakoukun avulla.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Käyttöohjeet voit ladata täältä: https://www.stihl.fi/stihl-kaytto-ohjeet.aspx

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita
Paytrail