Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL HSA 50 pensasleikkuri RUNKO

169,00€ 136,29€

(Suositushinta 169,00136,29)

Kevyt ja tehokas pensasaitaleikkuri Ilman akkua ja laturia

Määrä

169,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL HSA 50 pensasleikkuri RUNKO

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
UUTUUS MALLI VUODELLE 2023!

Kevyt ja hiljainen akkukäyttöinen pensasaitaleikkuri pensaiden ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Laserleikatut, timanttihiotut ja karkaistut terät, patentoitu pisaran muotoinen terägeometria takaa täydellisen leikkauksen ja terveen pensasaidan. Mukava ja energiaa säästävä työskentely optimaalisen tasapainon, ergonomisesti muotoillun monitoimikahvan, sisäisellä kytkimellä varustetun pyörökahvan ja alhaisen painon ansiosta. Ruuvattu kärkisuoja lähellä maata tai seiniä pitkin tapahtuvaa työskentelyä varten.

Tekniset tiedot:

-jännite 36V
-sopivat akut STIHL AK sarjan akut
-teränlevyn pituus 500mm
-paino ilman akkua 2,9kg
-terän hammasväli 30mm
-leikkuuaikaa AK10 akulla 50min, AK20 akulla 100min, AK30 akulla 130min

Pelkkä konerunko, ei sisällä akkua eikä laturia

Ominaisuudet:

Kahdelta puolen teroitetut terät:

STIHL pensasleikkureissa terälaitteen terät ovat kahdelta puolen teroitetut, jotta oksien leikkaus sujuu yhtä hyvin joka puolelta. Molemman puolinen teroitetut terät myös mahdollistavat optimaalisen työskentelyasennon.

Kahdenkäden käyttö:

Kun pensasleikkuri on kädessäsi molemmin käsin se on helppo ja nopea käynnistää. Takakahvasta saat säädettyä leikkuunopeuden portaattomasti – hienosti ja siististi. Erittäin käytännöllistä. Kahden käden käyttö on yhtähelppoa vasen- ja oikeakätisille.

Kärkisuoja:

Kärkisuoja suojaa terän kärkeä kulumiselta työskenneltäessä esim. lähellä maanpintaan.

Kuljetusasento:

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

Innovatiivinen terämuotoilu:

Terä on muotoiltu pisaranmuotoiseksi, jolloin oksa ei taivu kun sen pitää leikata. Leikkuuteho paranee huomattavasti.

Pehmustettu kahva kaasuliipaisimella:

Pehmustettu kahva takaa hyvän otteen ja poistaa myös käsiin kohdistuvaa tärinää. Ote on pitävä ja kahvassa olevaa kaasuliipaisinta on mukava käyttää.

Ripustussilmukka:

Akkukäyttöinen pensasleikkuri on helppo ripustaa varastoinin ajaksi esim. seinälle, integroidun ripustussilmukan ansiosta.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail