Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL HSA 60 pensasleikkuri RUNKO

249,00€ 200,81€

(Suositushinta 249,00200,81)

Tehokas pensasaitaleikkuri Ilman akkua ja laturia

Määrä

249,00€

Lisätietoja tuotteesta: STIHL HSA 60 pensasleikkuri RUNKO

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
UUTUUS MALLI VUODELLE 2023!

Akkupensasaitaleikkuri, jossa on erityisen suuri leikkuuteho vaativiin käyttökohteisiin, esim. pensaiden ja korkeiden pensasaitojen leikkaamiseen. Laserleikatut, timanttihiotut ja karkaistut terät, patentoitu pisaran muotoinen terägeometria takaa täydellisen leikkauksen ja terveen pensasaidan. Optimaalinen tasapaino, kääntyvä monitoimikahva, pyörökahva sisäisellä kytkimellä ja STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä ergonomiseen ja energiaa säästävään työskentelyyn. Tukkeutumisenestojärjestelmä, jonka avulla leikkuuterien pyörimissuunta on helppo muuttaa tukkeutumisen sattuessa. EC-moottori takaa tasaisen tehon ja pitkän käyttöiän. Ruuvattu kärkisuoja työskentelyyn lähellä maata tai seiniä pitkin.

Tekniset tiedot:

-jännite 36V
-sopivat akut STIHL AK sarjan akut
-teränlevyn pituus 600mm
-paino ilman akkua 3,5kg
-terän hammasväli 34mm
-leikkuuaikaa AK10 akulla 50min, AK20 akulla 100min, AK30 akulla 130min
-kääntyvä takakahva helpottaa leikkaamista

Pelkkä konerunko, ei sisällä akkua eikä laturia

Ominaisuudet:

Kahdelta puolen teroitetut terät:

STIHL pensasleikkureissa terälaitteen terät ovat kahdelta puolen teroitetut, jotta oksien leikkaus sujuu yhtä hyvin joka puolelta. Molemman puolinen teroitetut terät myös mahdollistavat optimaalisen työskentelyasennon.

Kahdenkäden käyttö:

Kun pensasleikkuri on kädessäsi molemmin käsin se on helppo ja nopea käynnistää. Takakahvasta saat säädettyä leikkuunopeuden portaattomasti – hienosti ja siististi. Erittäin käytännöllistä. Kahden käden käyttö on yhtähelppoa vasen- ja oikeakätisille.

Kärkisuoja:

Kärkisuoja suojaa terän kärkeä kulumiselta työskenneltäessä esim. lähellä maanpintaan.

Kuljetusasento:

Akku on mahdollista lukita laitteessa kahteen eri asentoon. Ensimmäinen asennossa, kuljetusasento, akku on tiukasti kiinni laitteessa, mutta ei kosketuksissa virransyötön kanssa. Toisessa asennossa, toiminta-asento, akku on painettuna pohjaan asti jolloin akku antaa virtaa laitteelle.

Innovatiivinen terämuotoilu:

Terä on muotoiltu pisaranmuotoiseksi, jolloin oksa ei taivu kun sen pitää leikata. Leikkuuteho paranee huomattavasti.

Pehmustettu kahva kaasuliipaisimella:

Pehmustettu kahva takaa hyvän otteen ja poistaa myös käsiin kohdistuvaa tärinää. Ote on pitävä ja kahvassa olevaa kaasuliipaisinta on mukava käyttää.

Ripustussilmukka:

Akkukäyttöinen pensasleikkuri on helppo ripustaa varastoinin ajaksi esim. seinälle, integroidun ripustussilmukan ansiosta.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail