Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

STIHL MSA 220 C-B akkusaha RUNKO

549,00€ 442,74€

(Suositushinta 549,00442,74)

Tehokkain STIHL akkumoottorisaha! RUNKOVERSIO!

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla

Lisätietoja tuotteesta: STIHL MSA 220 C-B akkusaha RUNKO

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Tässä on sitten todella tehokas akkusaha vaativaan sahaukseen! Jopa 20% enemmän leikkuutehoa kuin MSA200 mallissa. Ketjunopeus peräti 24m/sekunnissa ja kiihtyvyys on kuin kiukkuisella ampiaisella. Runkoversio ilman akkuja ja laturia!!

Tekniset tiedot:

- jännite 36V
- sopivat akut: ATIHL AP sarjan akut
- paino ilman akkua 2,9kg
- ketjunopeus 24 m/s
- terälevy 35cm / 14"
- ketjujako 3/8"
- teräketju 1,3mm / 50 vetolenkkiä
- sahausaikaa AP300S akulla jopa 48 minuuttia

Toimitus EI SISÄLLÄ AKKUJA EIKÄ LATURIA!

Ominaisuudet:

EC-moottori

EC moottori on uskomattoman energiatehokas ja on käytännössä kulumaton. Ja kiitos erinomaisen hyötysuhteen, jokainen tippa akun tuottamasta tehosta hyödynnetään suorituskyvyssä.

QuickStop Super ketjujarru

Lisäjarrutusjärjestelmä lisää turvallisuutta – ainoastaan STIHLiltä. Teräketju ei ainoastaan pysähdy sekunnin murtoosassa kun takapotkusuoja aktivoituu, vaan se pysähtyy myös kun ote takakahvasta irroitetaan. Todella nopeasti pysähtyvä teräketju lisää käyttäjän turvallisuutta.

Kaatosuunnan näyttäjä

Kaatosuunnan turvalliseen ja helppoon hallintaan on moottorisahan tuuletinkoteloon integroitu kohokuvioitu viiva.

STIHL Ematic ketjunvoitelujärjestelmä

Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

STIHL teräketjun pikakiristys

STIHL teräketjun pikakiristys on helppo tapa kiristää teräketju ilman työkaluja ja ilman kosketusta terävään ketjuun. Löysäät vain lukitusruuvin ja kiristät säätöpyörästä ketjun.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.

Turvallisuustiedote

Ohjeet moottorisahan turvalliseen käyttöön ovat välttämättömiä mahdollisten vaaratilanteiden tunnistamiseksi tai arvioimiseksi. Käytä aina suojavaatetusta ja -varusteita. Jos jokin on epäselvää, suosittelemme noutamaan moottorisahan myymälästä.

Lisätietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FGcprBHbsOQ&list=PLj-dH7wnUu5N5dXv6N4ecZ6_8xiIa_vZi
Paytrail