Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Imurit | Märkä-/kuivaimuri STIHL SE 133 ME

Märkä-/kuivaimuri STIHL SE 133 ME

759,00€ 612,10€

(Suositushinta 759,00612,10)

M-Luokan imuri vaativaan ammattikäyttöön!

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla

Lisätietoja tuotteesta: Märkä-/kuivaimuri STIHL SE 133 ME

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
STIHL SE133 imuri on parhaimmillaan rakennustyömailla vaativassa ammattikäytössä. Erittäin sopiva imuri yleissiivouksiin tai liitettäväksi vaikkapa betonihiomakoneseen.

Tehokas kuiva-/märkäimuri käynnistysautomatiikalla ja pölyluokalla M. Automaattinen suodattimen puhdistus ilman imutehon menetystä, automaattinen tilavuusvirran valvonta, portaaton kierrosluvun säätö. Sisältää sovitinlevyt työkalulaatikoiden kiinnittämiseen. Antistaattiset lisävarusteet myös akku-/sähkölaitteiden tuottamaan pölynpoistoon.

Tekniset tiedot:

- jännite 230V
- moottorin ottoteho 1400W
- imuilman määrä (virtaus) 4500 l./min
- suurin imuteho 250 mbar
- imuletkun halkaisija 32mm
- imuletkun pituus 5 m
- säiliön tilavuus 42 litraa
- paino 16 kg

ILMAINEN TOIMITUS POSTIPAKETTINA!

Ominaisuudet:

Viivästetty sammutus:

Käynnistysautomatiikan ansiosta imuri käy sammuttamisen jälkeen vielä lyhyen aikaa, jotta laite saa imettyä putkiston aina tyhjäksi.

Työkalukäyttö:

Pistorasia sähkötyökalua varten koneen etupaneelissa. Maksimi liitäntä 2400W. Imuri käynnistyy ja sammuu pistorasiaan liitetyn sähkötyökalun mukana.

Automaattinen suodattimen puhdistus:

Suodatin puhdistuu suodattimen suunnatun ilmanpuhaltimen avulla. Puhdistus on automaattinen ja tapahtuu säännöllisesti Saat koneen, jolla voi työskennellä pitkään ja jossa on matalat huoltokustannukset.

Automaattinen tilavuusvirran valvonta:

Valomerkki näkyy heti kun ilmavirta menee alle 20m/s, ja äänimerkki tulee 7 sekuntia sen jälkeen.

Klipsit kontin avaamiseen:

Käytännölliset klipsit tekee kontin avaamisesta ja lukitsemisesta helppoa.

Monisuodatinjärjestelmä:

Yhdistelmä, jossa on suodatinpussi ja pääsuodatin antaa paremman erotusasteen. Pääsuodatin täyttää jo yksinään pölyluokan M vaatimukset. Suodattimen voi myös pestä, mikä on hygieenistä, ympäristöystävällistä ja ekonomista.

Portaaton nopeuden säätö:

Imuteho säädetään yksinkertaisesti tarpeen mukaan.

PTFE-laakasuodatin:

PTFE-laakasuodatin, pölyluokka M, pestävä, SE 133 ME. Tehokas suodatin, jossa nanopinnoite. erotus aste vähintään 99.9% (M-luokka). Erikoisluukku takana, helppoa suodattimen vaihtoa varten.

Pölyluokka M:

SE 133 ME on sertifioitu kuiva-/märkäimuri pölyluokassa M (EU normi EN 60335-2-69). Se täyttää vaatimukset: Pölyntuotanto > 0,1 mg/m³. Ilmavirran nopeus mitataan koko ajan imuroinnin yhteydessä. Jos se menee alle 20 m/s näkyy valomerkki ja tulee äänimerkki. Pölypussin saa tyhjättyä ilman, että pölyä tulee ilmaan.

Työkalulaatikkopidikkeet:

Lisävarusteet kiinnitetään yksinkertaisesti pölynimuriin. Erittäin käytännöllistä.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail