Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Oksahakkuri STIHL GHE150

519,00€ 418,55€

(Suositushinta 519,00418,55)

Luokkansa paras oksahakkuri!

Määrä

519,00€

Lisätietoja tuotteesta: Oksahakkuri STIHL GHE150

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
STIHL GHE150 on luokkansa paras oksahakkuri. Apilan mallinen syöttöaukko yhdessä tehokkaan teräjärjestelmän kanssa tekee tästä hakkurista erittäin nopean ja tehokkaan. Kone on sama kuin useita testivoittaja aikanaan saavuttanut VIKING GE150, mutta nyt siis STIHL in väreissä.

Tekniset tiedot:

- jännite 230V
- moottori ottoteho 2500W
- moottorin kierrosnopeus 2800 rpm
- maksimi oksakoko 35mm
- teräjärjestelmä Multi-Cut 150
- paino 26kg
- äänenpaine 89 LpA dB(A)

Ominaisuudet:

Apilanmuotoinen syöttöaukko

Lyhyt kaltevata syöttötorvi patentoidulla apilanmuotoisella syöttöaukolla. Helpottaa huomattavasti monihaaraisten oksien ja risujen hakettamista.

Kaksi turvakytkintä

Turvakytkimet sijaitsevat molempien kiinnitysruuvien alla. Moottori sammuu heti, jos kupua yritetään avata käytön aikana. Todella hyvä lisäturvaominaisuus mm. huoltotöiden ja teränvaihtojen aikana.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail