Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Raivaussaha STIHL FS 131

649,00€ 523,39€

(Suositushinta 649,00523,39)

Erinomainen laite ammattimaiseen ruohikon raivaamiseen!

Määrä

649,00€

Lisätietoja tuotteesta: Raivaussaha STIHL FS 131

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Kevyt ja tehokas raivaussaha STIHL FS 131 on parhaimmillaan ammattimaisessa ruohikon raivaamisessa. Pitkä runkoputki yhdistettynä vääntävään 4-Mix moottoriin tekevät tästä koneesta erinoamisen ruohoraivurin.

Soveltuu myös pienimuotoiseen metsänraivaamiseen ja yleiskäyttöön maiseman hoidossa. Vakiona täydellinen terävarustus sisältäen metsäterän, siimaleikkurin sekä kolmioterän suojuksineen. Mikäli tarvitset konetta enemmän metsän raivaamiseen, suosittelemme lämpimästi hankkimaan esim. FS 260 raivaussahan.

Tekniset tiedot:

- moottori 36,3 cm3
- teho 1,4kW / 1,9hv
- paino 6,5 kg käyttövalmiina
- polttoainesäiliön tilavuus 0,71 litraa

Toimitus sisältää: Valjaat sekä seuraavat terälaitteet omilla suojuksillaan: AutoCut C 26-2, raivausterä ø 200/25, kolmioterä ø 250/25

Ominaisuudet:

Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

Kahvan pikasäätö

Ergonominen kaksoiskahva on helposti ja nopeasti säädettävissä jokaiselle käyttäjälle, ilman työkaluja.

Kaksoiskahvat

Kaksoiskahva sallii käyttäjän luonnollisen liikkumisen trimmatessa/raivauksessa ja on aina ihanteellinen valinta kun leikattavana on suurempia alueita. Yhdistämällä laitteen ADVANCE yleisvaljailla tai ADVANCE ammattivaljailla teet työvälineestäsi todella mukavan ja vaivattoman käyttää.

Primer -pumppu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Puolipuristinventtiili

Puolipuristusjärjestelmä avaa automaattisesti imuventtiilin käynnistettäessä. Vähentää tehokkaasti nykäyksiä ja käynnistykseen tarvittavan voiman määrää.

STIHL 4-MIX moottori

STIHL 4-MIX ® yhdistää 2- ja 4-tahti moottoreiden parhaat puolet. Vähemmän päästöjä, öljyhuoltoja ei tarvita, miellyttävämpi käyntiääni. Erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö. Toimii kaksitahti polttoaineella.

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail