Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

Raivaussaha STIHL FS 410C-EM K

849,00€ 684,68€

949,00€ 765,32€

(Suositushinta 949,00765,32)

M-Tronic Elektroninen moottorinohjaus vakiona! Vakiona uudet X-TREEN valjaat!

Määrä

849,00€

Lisätietoja tuotteesta: Raivaussaha STIHL FS 410C-EM K

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Tehokas ja sopivan hintainen STIHL Raivaussaha metsänhoitoon. Varustettu edistyksellisellä tärinänvaimennuksella sekä STIHL M-Tronic elektronisella moottorinohjauksella.

(OVH 1149,-)

Vakiovarusteet: STIHL ADVANCE X-Treem metsurin valjailla. Jousikuormitteisen käynnistimen ansiosta erittäin helppo käynnistää myös valjaisiinpäin!

Tekniset tiedot:

- moottoritilavuus 41,6 cm3
- moottorin teho 2,0kW / 2,7hv
- paino 8,4kg (ilman terälaitetta, polttoainetta ja suojusta)
- raivausterän koko: 200mm / 20mm keskireikä
- Ääniteho metalliterällä dB(A) 1) 112
- Äänenpaine metalliterällä dB(A) 1) 100
- Tärinätaso metalliterällä vasen/oikea m/s² 3) 2,4/2,0
- kokonaispituus ilman terävarustusta 168cm

Ominaisuudet:

Yhdenvivun käyttö:

Kaikki tärkeät toiminnot, kuten käynnistys, kaasu ja pysäytys ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla. Työskentely on helppoa ja turvallista. Koneet joissa on kaksoiskahva, vipu sijaitsee oikeassa ohjauskahvassa. Koneet joissa on silmukkakahva, vipu on akselin päällä.

Palauttava käynnistys-/pysäytysnappi

Palauttavan käynnistys-/pysäytysnapin avulla, nappi palautuu automaattisesti heti käynnistysasentoon ja on valmis käynnistettäväksi heti uudestaan. Uskomattoman helppoa ja kätevää.

Ilmansuodatin pitkällä puhdistusvälillä

Laskostettu suodatinpaperi suurella suodatinpinta-alalla antaa jo itsessään todella pitkän suodattimen puhdistusvälin. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi, joka pienentää huoltoaikaa minimiin.

Primer -pumppu:

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Kompensaattori:

STIHL kompensaattori pitää polttoaine-ilmaseoksen muuttumattomana silloinkin kun suodatin alkaa olemaan todella likainen.

STIHL 2-MIX moottori:

STIHL 2-tahti moottori varustettuna 2-MIX teknologialla takaa suuremman tehon ja erinomaisen vääntömomentin sekä vähentää polttoaineen kulutusta jopa 20%. Siinä yhdistyy nelikanavainen sylinteri ja kerrostettu polttoaineseoksen täyttö. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

STIHL ErgoStart (E):

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja käynnistys voidaan suorittaa yhdellä kevyellä vedolla. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

STIHL ElastoStart:

STIHL ElastoStart takaa käynnistyksen ilman kovia ja rasittavia nykäyksiä. Joustokahva tasoittaa voiman joka tuotetaan käynnistyksen aikana.

Talviasento:

Todella yksinkertainen järjestelmä, jonka avulla kytket koneesi kesä-/talviasentoon. Kylmän kauden (talviasento) aikana estät kaasuttimen ja ilmansuodattimen jäätymisen

STIHL M-Tronic

Elektroninen moottorinohjausjärjestelmä säätää automaattisesti optimaalisen sytytyshetken ja polttoaineseoksen, varmistaen parhaimman mahdollisen moottorintehon, jatkuvan väännön sekä erinomaisen kiihtyvyyden. Joten, kun ulkoiset olosuhteet pysyvät samoina, täysi moottorinteho on käytettävissäsi jatkuvasti jokaisen uudelleen käynnistyksen jälkeen.

Kulmavaihde 25°

STIHL metsäraivaukseen tarkoitetuissa raivaussahoissa on erityinen 25° kulmavaihde. Tällöin raivaustyö tapahtuu optimaalisessa asennnossa. Työskentelymukavuus lisääntyy huomattavasti.


ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail