Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Ruohonleikkurit | Robottiruohonleikkuri STIHL iMOW RMI422

Robottiruohonleikkuri STIHL iMOW RMI422

899,00€ 725,00€

1209,00€ 975,00€

(Suositushinta 1209,00975,00)

Soveltuu aina 800m2 nurmialaan saakka KESÄN VIIMEINEN KONE NYT POISTOHINTAAN!

Määrä

899,00€

Lisätietoja tuotteesta: Robottiruohonleikkuri STIHL iMOW RMI422

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Jos haluat leikata pienen tai keskikokoisen nurmialueen täysin automaattisesti, STIHL iMOW® robottiruohonleikkuri RMI 422 näyttää taitonsa. RMI 422 leikkaa lyhyellä ajalla jopa 800 m² ja voi helposti leikata 35% kulmassa olevan rinteen. Selkeä LCD-näyttö ja yksinkertainen ohjelmointi, tekee robotin käsittelystä erittäin helppoa. Täydellinen valinta pienille ja keskikokoisille nurmialueille. Bioleikkaava ruohonleikkuri saa virtansa integroidulta litium-ioni-akulta. Bio-leikatessa nurmikkoa lyhennetään aina vain vähän kerrallaan, niin että hyvin lyhyt ruohosilppu levittyy tasaisesti nurmikolle ja näin arvokkaat ravintoaineet hyödyttävät maaperää taas lannoitteena. Tämä takaa tiheän ja terveen nurmikon. Monitasoisen leikkuukorkeuden säädön ansiosta nurmi lyhenee tarkalleen haluamallesi korkeudelle. Mukautuvan kaltevuusnopeuden ansiosta leikkuri leikkaa epätasaisessa maastossa jopa 35%: n kaltevuuksilla. Sen tukeva kansi suojaa iMOW®-ta säältä ja esteiltä. Jos Integroidut anturit havaitsevat esteen niin leikkuri pysähtyy ja muuttaa välittömästi suuntaa. Kompakti laite voidaan asentaa ja ohjelmoida vain muutamassa hetkessä ohjauspaneelin avulla. Dynaamisella leikkuuaikataululla aika-ikkunat, joissa robottiruohonleikkuri voi toimia, voidaan määrittää jokaiselle päivälle erikseen. Näiden aktiivisten aikojen aikana laite etsii itsenäisesti parasta hetkeä nurmikon leikkaamiseksi optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Asennukseen tarvitaan lisäksi asennussarja. STIHL iMOW® robottiruohonleikkurit täyttävät kaikki sovellettavat turvallisuusstandardit. IMOW®-robottiruohonleikkuri ei kuitenkaan ole lelu. IMOW®-robottiruohonleikkurin aktiivisina aikoina erityisesti lapset, yleisö ja eläimet on pidettävä poissa työalueelta. Katso lisätietoja käyttöohjeesta.

Tekniset tiedot:

- akkuteknilogia Li-ION
- terän kierrosnopeus 4450 rpm
- leikkuuleveys 20cm
- leikkuukorkeus 20 - 60 mm
- maksimi nousu 35%
- maksimi nurmikkoala 800m2
- koneen paino 9kg

Ominaisuudet:

Mukautettu nopeus:

Adaptive Slope Speed -toiminnon avulla STIHL iMOW robottileikkuri säätää automaattisesti nopeuden sopimaan epätasaiseen maastoon kaltevuuden ja alustan mukaan. Sisäänrakennettu kallistusanturi analysoi jatkuvasti robottiruohonleikkurin kallistumista ja säätää sen käyttövoimaa sitä mukaan.

Bio-leikkaus:

iMOW robottiruohonleikkurin iso ja kestävä bioleikkaavaterä takaa tarkan leikkauksen jopa pidempikasvuisella nurmella. Terän pyörimissuunta muuttuu automaattisesti aina, kun terä pysähtyy niin, että terä kuluu tasaisesti. Leikkuuterä sijaitsee ruohonleikkurissa yhdessä leikkuupöydän kanssa. Terän vaihto voidaan suorittaa ilman työkaluja.

Dynaaminen leikkaussuunnitelma:

STIHL iMOW robottiruohonleikkurin dynaamista leikkuusuunnitelmaa voidaan valita asettamaan yksittäiset aikaikkunat kullekin toimintapäivälle automaattisesti. Näinä aktiivisina aikoina ruohonleikkuri valitsee itse automaattisesti, milloin nurmikko leikataan parhaimmalla tuloksella. Jos leikkuri esimerkiksi keskeyttää leikkaamisen sateesta johtuen ja jatkaa leikkaamista myöhemmin (jos näin haluat) - valitun aikavälin sisällä - tai kun ei enää sada. Dynaamista leikkausohjelmaa voidaan hallita ja käyttää ohjauspaneelista.

Integroitu varkaussuoja:

iMOW:ta ei tarvitse lukita ketjulla puutarhassa. Integroitu varkaussuoja hälyttää heti, jos joku nostaa iMOW:ta. Nostaessa iMOW pysähtyy heti ja sen voi myös suojata PIN-koodilla.

Kirkas käyttöpaneeli:

Kirkkaan käyttöpaneelin avulla hoidat kaikki asetukset helposti. Näytön suuri kontrasti ja kirkkaus takaavat helpon näkyvyyden niin kirkkaalla auringonpaisteella kuin pilviselläkin säällä.

Kuvioidut renkaat:

Tiheälläkin nurmikolla tai epätasaisessa maastossa esim. rinteissä (kaltevuus voi olla jopa 35%) iMOW kulkee vaivatta erikoiskuviorenkaiden ansiosta. Kaiken lisäksi renkaat ovat kuvioinnin ansiosta itsepuhdistuvat.

Latausasema:

iMOW:n latausasema toimii robottileikkurin kotipisteenä, laturina, ja on lähtökohtana jokaiselle leikkausprosessille. Signaali leikattavalle alueelle syötetään latausaseman kautta leikkuriin. iMOW palaa takaisin latausasemaan, kun on aika ladata akku tai sateen sattuessa (jos näin haluat). Latausasema voidaan sijoittaa sekä leikattavalle alueelle, että sen ulkopuolelle.

Leikkaa kaltevassa maastossa:

STIHL iMOW robottiruohonleikkurit voivat leikata myös mäkisissä maastoissa. RMI 422 selviää 35%:n kaltevuudesta, Muut RMI 4 sarjan robottiruohonleikkurit voivat leikata jopa 40% kaltevilla pinnoilla.

Ohjauspaneeli:

Integroidulla ja kirkkaalla näytöllä varustetulla ohjauspaneelilla voidaan helposti ja nopeasti määrittää leikkurin asetukset myös auringonvalossa. Käyttöpaneeli on STIHL iMOW RMI422 robottiruohonleikkureissa integroitu ruohonleikkuriin suojakannen alle.

Pakkaussisältö:

1 iMOW robottileikkuri (sis. akku ja leikkuuterä), 1 latausasema (sis. 4 kpl kiinnitystappeja, maahankiinnitystä varten), 1 iRuler -mitta (auttaa rajauslangan asennuksessa).

TARVITTAVAT LISÄOSAT:

iKIT asennussarja, jossa rajalanka ja langan asentamiseen tarvittavat kiinnikkeet. Suositeltava sarja iKIT S (ostettava erikseen)

ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.
Paytrail