Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | STIHL koneet ja tarvikkeet | STIHL Ruohonleikkurit | Ruohonleikkuri STIHL RM2R

Ruohonleikkuri STIHL RM2R

329,00€ 265,32€

359,00€ 289,52€

(Suositushinta 359,00289,52)

Myydyin STIHL ruohonleikkuri!

Määrä

329,00€

Lisätietoja tuotteesta: Ruohonleikkuri STIHL RM2R

Tuotteen kuvaus
Takuukäytännöt
Allesilppuava teräsrunkoinen ruohonoleikkuri. Ruoho silppuuntuu pieneksi silpuksi ja palauttaa näin nurmikon käyttöön arvokkaita ravinteita ja kosteutta. Täydellinen ruohonleikkuri jopa 1.500 m2 viheralueiden hoitoon. Quick-Fix aisan pikakiristimillä, jolloin aisan säätö ja taitto on todella nopeaa ja helppoa. Leikkurissa on uusi ReadyStart moottori, jolla käynnistys onnistuu helposti.

Tekniset tiedot:

- moottori STIHL EVC200
- teho 2,1kW / 2,8 hv
- kierrosnopeus 2800 rpm
- Leikkuukorkeus 28-85 mm
- Leikkuuleveys 46cm
- Moottorinteho työnopeudella 1,6 kW/2,2 hv
- Moottorityyppi Serie 550 EX OHV RS
- Nurmialue jopa 1500 m²
- Paino 22 kg
- Teho 2,1 kW / 2,8 hv

ILMAINEN TOIMITUS POSTIPAKETTINA!

Ominaisuudet:

Akselikohtainen leikkuukorkeudensäätö:

Säädä leikkuukorkeus erikseen etu- ja taka-akselille. Akseleita voidaan asettaa myös erikorkeuksille, jolloin saat helposti maaston tarpeiden mukaisen leikkuukorkeuden.

Biotoiminto:

Leikkuuterä murskaa leikatun ruohon ennen kuin se putoaa takaisin ruohikkoon toimien ravintoaineena ja lannoitteena. Leikkuri voidaan muuntaa myös monitoimikoneeksi biokit lisävarusteella.

Bioterä:

Erityisen bioterän avulla ruoholeikkuri murskaa leikatun nurmen hyvin hienoksi silpuksi, jotka sitten palautuvat takaisin nurmikon käyttöön. Tällä tavalla nurmikko saa takaisin arvokkaita ravinteita ja kosteutta.

Jäykkä runko:

Vankka: teräspeltirunko on erittäin kestävä, runkorakenne kestää myös kaikkein kovimmat työskentelyolosuhteet. Kahvasto on kiinteästi yhteydessä leikkurin runkoon joka tekee leikkurista helpon ohjata

Kantokahva:

Kaksi kahvaa on integroitu koneen runkoon, mikä helpottaa huomattavasti koneen liikuttamista, puhdistusta sekä kuljettamista.

Kitkattomat kuulalaakeroidut pyörät:

Todella sujuvasti pyörivät kaksoiskuulalaakeroidut pyörät ovat erittäin vankkoja, tarjoavat korkean ajomukavuuden ja ovat pitkäikäisiä.

QuickFix pikakiristimet:

Älykkäiden pikakiristimien avulla aisan taittaminen kuljetus-/varastointiasentoon sekä takaisin käyttöasentoon on erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki hoituu ilman työkaluja.

ReadyStart moottori:

Moottori käynnistyy kevyellä käynnistysnarun vedolla lämpötilasta riippumatta - ryyppy säätyy automaattisesti


ANDREAS STIHL Oy takuuehdot

Takuun voimassaoloaika on 24 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään yksityiseen käyttöön, ja 12 kuukautta silloin, kun tuotetta käytetään kaupalliseen ja/tai ammatilliseen käyttöön. Takuuaika alkaa kulua siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu STIHL jälleenmyyjältä. Takuuaika ei alakulua uudelleen, mikäli STIHL jälleenmyyjän asiakas myy tuotteen eteenpäin. Takuukorjaus, kuten osien vaihtaminen, ei pidennä tuotteen eikä vaihdettujen osien takuuaikaa.