Takaisin sivun yläreunaan

Valittu määrä ylitti varastosaldon

  1. Etusivu
  2. | Toimitusehdot

Toimitusehdot

Verkkokaupan kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan ALV:n 24%. Toimituskulut alkaen 7,50 / lähetys. Ilmainen toimitus postipakettina lähetettäville paketeille kun tilauksen arvo on vähintään 249 euroa. Rahtilähetyksissä rahtivapaa hintaraja on 1600 euroa.

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä helpotat tilaustentekoa jatkossa. Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että Tukkumyynti Lasse Anttila Oy (myöhemmin työkalukauppa) rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Työkalukaupan asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Työkalukauppa sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille yrityksille tai yhteisöille.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse (puhelin 010-322 1111). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun työkalukauppa on sähköpostitse tai kirjeitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista tai matkahuollon toimipisteestä.

2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei työkalukaupalla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on ilmoitettu verkkokaupassa osoitteessa http://www.tyokalukauppa.net. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) ja sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Työkalukauppa pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita hinnoitteluvirheen ilmetessä.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan, painon ja koon mukaan.

4. Toimitus

4.1. Toimitusaika vahvistetaan kirjallisella tilausvahvistuksella.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Työkalukauppa toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille työkalukauppa on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. Työkalukauppa toimittaa tuotteita vain Suomessa. Kaikki toimitukset tapahtuvat Itellan (Posti), Matkahuollon tai Kaukokiidon välityksellä, elleivät kuluttaja ja työkalukauppa muuta erikseen sovi.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Verkkomaksuna Suomen Verkkomaksut Oy:n järjestelmän kautta. Käytössä on lähes kaikkien pankkien verkkopankit, Luottokunnan maksutavat sekä laskulla/osamaksulla maksu JoustoRaha tai Collector -palveluilla.


b) Ennakkotilisiirto. Ennakkolaskua käytetään pääasiassa yritysten tilaamissa tuotteissa. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksuosoituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviää verkkokaupan lähettämästä laskusta. HUOM. Lasku toimitetaan erillisenä PDF-tiedostona. Verkkokauppa lähettää tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen, mutta lasku toimitetaan erikseen.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Tukkumyynti Lasse Anttila Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Tukkumyynti Lasse Anttila Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla & Osamaksulla tuoteseloste

Jousto Laskulla ja Osamaksulla on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettuyksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. 

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. ostokseen lisätään 2,90 €:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€ / kk. Jousto osamaksun kustannuksen ovat 3,90€ / kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa: www.jousto.com

Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Collector

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/.

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme omia kulujamme vähintään 25% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut.

6.2. Kuluttajan pyydetään tekemään palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@tyokalukauppa.net ENNEN tuotteen palauttamista, josta hänelle annetaan ohjeet palautuksen tekemiseen. Palautus lähetetään osoitteeseen: Tukkumyynti Lasse Anttila Oy, Tuotepalautukset, Järviluomantie 15, 63300 ALAVUS.

6.3. Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna ja ilman turhia merkintöjä. Mukana kopio kuitista sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan (tai muun kuljetusliikkeen edustajan) läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus (tai rahtikirjaan merkintä vauriosta ja kuljettajalta allekirjoitus). Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms. tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi kuljetusliikkeen edustajalle, kuitenkin viimeistään 7 pv:n sisällä. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta työkalukaupan antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, työkalukauppa joko toimittaa tilalle uuden tuotteen, tai palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Työkalukauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy työkalukaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta työkalukaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riitatilanteet käsitellään Tukkumyynti Lasse Anttila Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

 

Paytrail